
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rabarber rabarber | 800 g g | |
tranebær
tranebær (tørrede tranebær) | 100 g g | |
brun farin brun farin | 80 g g | |
vaniljesukker vaniljesukker | 20 g g | |
fedtstof fedtstof | ||
cashewnødder cashewnød | 50 g g | |
blødt smør blødt smør | 60 g g | |
hvedemel hvedemel | 40 g g | |
havregryn havregryn | 80 g g | |
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | 100 g g | |
yoghurt yoghurt | 150 g g | |
honning honning | 50 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRabarbercrumble
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl rabarberen, skræl den, og skær den i stykker. Bland den med tranebær, 2 spsk. brunt sukker og vaniljesukker, og hæld det i en smurt bradepande.
Vask cashewnødderne, tør dem, og hak dem. Bland det med smør, det øvrige sukker, mel og havregryn. Fordel frugten ovenpå, og bag det sprødt i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 40 minutter.
Omrør i mellemtiden creme fraiche, yoghurt og honning. Server det som sovs, til den lune crumble.
Næringsindhold
Fedt15
g
Kulhydrater55
g
Protein6
g
kcal400
kJ1678