
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
800 g g | rabarber rabarber | ||
100 g g | tranebær
tranebær ((tørrede tranebær)) | ||
80 g g | brun farin brun farin | ||
20 g g | vaniljesukker vaniljesukker | ||
fedtstof fedtstof | |||
50 g g | cashewnødder cashewnød | ||
60 g g | blødt smør blødt smør | ||
40 g g | hvedemel hvedemel | ||
80 g g | havregryn havregryn | ||
100 g g | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
150 g g | yoghurt yoghurt | ||
50 g g | honning honning |
Rabarbercrumble
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
1:00
t
(5)
Sådan gør du
Skyl rabarberen, skræl den, og skær den i stykker. Bland den med tranebær, 2 spsk. brunt sukker og vaniljesukker, og hæld det i en smurt bradepande.
Vask cashewnødderne, tør dem, og hak dem. Bland det med smør, det øvrige sukker, mel og havregryn. Fordel frugten ovenpå, og bag det sprødt i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 40 minutter.
Omrør i mellemtiden creme fraiche, yoghurt og honning. Server det som sovs, til den lune crumble.