Rabarbercrumble

Rabarbercrumble image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 1 t

Ingredienser

6 personer
    • 800   g rabarber
    • 100   g tranebær tørrede tranebær
    • 80   g brun farin
    • 20   g vaniljesukker
    •   fedtstof
    • 50   g cashewnødder
    • 60   g blødt smør
    • 40   g hvedemel
    • 80   g havregryn
    • 100   g creme fraiche eller flødeskum
    • 150   g yoghurt
    • 50   g honning

Forberedelse

    Skyl rabarberen, skræl den, og skær den i stykker. Bland den med tranebær, 2 spsk. brunt sukker og vaniljesukker, og hæld det i en smurt bradepande.

    Vask cashewnødderne, tør dem, og hak dem. Bland det med smør, det øvrige sukker, mel og havregryn. Fordel frugten ovenpå, og bag det sprødt i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 40 minutter.

    Omrør i mellemtiden creme fraiche, yoghurt og honning. Server det som sovs, til den lune crumble.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 400
Protein (g) 6
Kulhydrat (g) 55
Fedt (g) 15