Super frisk. Til Lidl Pris
Rabarbercrumble

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

rabarber rabarber800 g g
tranebær tranebær
(tørrede tranebær)
100 g g
brun farin brun farin80 g g
vaniljesukker vaniljesukker20 g g
fedtstof fedtstof
cashewnødder cashewnød50 g g
blødt smør blødt smør60 g g
hvedemel hvedemel40 g g
havregryn havregryn80 g g
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum100 g g
yoghurt yoghurt150 g g
honning honning50 g g

Rabarbercrumble

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(19)

Opskriften

Skyl rabarberen, skræl den, og skær den i stykker. Bland den med tranebær, 2 spsk. brunt sukker og vaniljesukker, og hæld det i en smurt bradepande.

Vask cashewnødderne, tør dem, og hak dem. Bland det med smør, det øvrige sukker, mel og havregryn. Fordel frugten ovenpå, og bag det sprødt i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 40 minutter.

Omrør i mellemtiden creme fraiche, yoghurt og honning. Server det som sovs, til den lune crumble.

Næringsindhold

Fedt15 g Kulhydrater55 g Protein6 g kcal400 kJ1678