
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rabarber rabarber | 800 g g | ||
tranebær
tranebær (tørrede tranebær) | 100 g g | ||
brun farin brun farin | 80 g g | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 20 g g | ||
fedtstof fedtstof | |||
cashewnødder cashewnød | 50 g g | ||
blødt smør blødt smør | 60 g g | ||
hvedemel hvedemel | 40 g g | ||
havregryn havregryn | 80 g g | ||
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | 100 g g | ||
yoghurt yoghurt | 150 g g | ||
honning honning | 50 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteRabarbercrumble
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl rabarberen, skræl den, og skær den i stykker. Bland den med tranebær, 2 spsk. brunt sukker og vaniljesukker, og hæld det i en smurt bradepande.
Vask cashewnødderne, tør dem, og hak dem. Bland det med smør, det øvrige sukker, mel og havregryn. Fordel frugten ovenpå, og bag det sprødt i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 40 minutter.
Omrør i mellemtiden creme fraiche, yoghurt og honning. Server det som sovs, til den lune crumble.
Næringsindhold
Fedt15
g
Kulhydrater55
g
Protein6
g
kcal400
kJ1678