Skyl rabarberen, skræl den, og skær den i stykker. Bland den med tranebær, 2 spsk. brunt sukker og vaniljesukker, og hæld det i en smurt bradepande.
Rabarbercrumble
Ingredienser
6
personer
-
- 800 g rabarber
- 100 g tranebær tørrede tranebær
- 80 g brun farin
- 20 g vaniljesukker
- fedtstof
- 50 g cashewnødder
- 60 g blødt smør
- 40 g hvedemel
- 80 g havregryn
- 100 g creme fraiche eller flødeskum
- 150 g yoghurt
- 50 g honning
Forberedelse
Vask cashewnødderne, tør dem, og hak dem. Bland det med smør, det øvrige sukker, mel og havregryn. Fordel frugten ovenpå, og bag det sprødt i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 40 minutter.
Omrør i mellemtiden creme fraiche, yoghurt og honning. Server det som sovs, til den lune crumble.
Næringsindhold pr. portion
Kcal
400
Fedt (g)
15
Kulhydrat (g)
55
Protein (g)
6