Super frisk. Til Lidl Pris
Rabarbercrumble

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

800 g g rabarber rabarber
100 g g tranebær tranebær
(tørrede tranebær)
80 g g brun farin brun farin
20 g g vaniljesukker vaniljesukker
fedtstof fedtstof
50 g g cashewnødder cashewnød
60 g g blødt smør blødt smør
40 g g hvedemel hvedemel
80 g g havregryn havregryn
100 g g creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
150 g g yoghurt yoghurt
50 g g honning honning

Rabarbercrumble

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(10)

Sådan gør du

Skyl rabarberen, skræl den, og skær den i stykker. Bland den med tranebær, 2 spsk. brunt sukker og vaniljesukker, og hæld det i en smurt bradepande.

Vask cashewnødderne, tør dem, og hak dem. Bland det med smør, det øvrige sukker, mel og havregryn. Fordel frugten ovenpå, og bag det sprødt i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 40 minutter.

Omrør i mellemtiden creme fraiche, yoghurt og honning. Server det som sovs, til den lune crumble.

Næringsindhold

Fedt15 g Kulhydrater55 g Protein6 g kcal400 kJ1678