Quinoasalat

kokkelandsholdet
kokkelandsholdet
Quinoasalat image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 45 min

Ingredienser

4 personer
    • 105   g quinoa
    • 3   dl vand
    • 1   citron saft og fintrevet skal
    • 15   g olivenolie
    • 15   g honning
    • 10   g salt
    • 10   stk. basilikumblade
    • 1   fed hvidløg
    • 0,5   spidskål
    • 1   bakke tomat små tomater
    • 1   agurk
    • 8   radiser
    • 2   avocadoer
    • 2   snackpebere
    • 1   broccoli
    • 2   æbler

Forberedelse

    Kog quinoa i vandet i 12-15 min, og lad det køle helt ned. Pisk citronsaft, citronskal, honning, olivenolie, hvidløg og salt grundigt sammen, og rør herefter basilikum i.

    Skær tomaterne i halve. Skræl agurken, flæk den på langs, skrab kernerne ud, og skær den skråt i tynde skiver. Skær avocadoen midt over, og fjern stenen og skallen. Skær avocado, radiser og snackpeber i skiver. Skær broccolien i små buketter, skræl stokken, og skær den i tynde strimler. Kog begge dele i saltet vand i 30 sekunder, og køl dem ned. Skær æblerne i tern, og vend alle grøntsager, frugter og quinoa sammen. Mariner det hele i dressingen.