Kog quinoa i vandet i 12-15 min, og lad det køle helt ned. Pisk citronsaft, citronskal, honning, olivenolie, hvidløg og salt grundigt sammen, og rør herefter basilikum i.
Quinoasalat
Ingredienser
4
personer
-
- 105 g quinoa
- 3 dl vand
- 1 citron saft og fintrevet skal
- 15 g olivenolie
- 15 g honning
- 10 g salt
- 10 stk. basilikumblade
- 1 fed hvidløg
- 0,5 spidskål
- 1 bakke tomat små tomater
- 1 agurk
- 8 radiser
- 2 avocadoer
- 2 snackpebere
- 1 broccoli
- 2 æbler
Forberedelse
Skær tomaterne i halve. Skræl agurken, flæk den på langs, skrab kernerne ud, og skær den skråt i tynde skiver. Skær avocadoen midt over, og fjern stenen og skallen. Skær avocado, radiser og snackpeber i skiver. Skær broccolien i små buketter, skræl stokken, og skær den i tynde strimler. Kog begge dele i saltet vand i 30 sekunder, og køl dem ned. Skær æblerne i tern, og vend alle grøntsager, frugter og quinoa sammen. Mariner det hele i dressingen.