
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
kyllingebryster kyllingebryst | 400 g g | ||
smør smør | |||
æbler æble | 3 | ||
blomkål blomkål | 1 | ||
hvidløg hvidløg | 4 fed fed | ||
ingefærrødder
ingefærrod (5 cm) | |||
karry karry | 3 spsk. spsk. | ||
kokosmælk kokosmælk | 1 dåser dåse | ||
bouillon bouillon | 0,5 dl dl | ||
lime lime | 1 |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteQuickkylling med karry
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær kylling i mundrette stykker og steg dem på panden i smørret. Skræl æblerne og hak dem i fine tern. Del blomkålen i små buketter og kom kogende vand over dem. Steg karryen af på panden. Hak ingefær og hvidløg fint og steg det i karryen i 2-3 min. ved mellemvarme. Tilsæt så kokosmælk, bouillon og lime. Lad det simre i 2-3 min. og tilsæt da kylling/laks, blomkålsbuketter og æbletern. Nu er retten er klar til servering.
Tip
- Brug flere grøntsager, fx rød og grøn peber, eller spis retten sammen med blomkålsris
- Du kan med fordel bruge laks istedet for kylling
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt118
g
Kulhydrater99
g
Protein86
g
kcal1837
kJ7715