Super frisk. Til Lidl Pris
Quickkylling med karry

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

400 g g kyllingebryster kyllingebryst
smør smør
3 æbler æble
1 blomkål blomkål
4 fed fed hvidløg hvidløg
ingefærrødder ingefærrod
(5 cm)
3 spsk. spsk. karry karry
1 dåser dåse kokosmælk kokosmælk
0,5 dl dl bouillon bouillon
1 lime lime

Quickkylling med karry

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(16)

Sådan gør du

Skær kylling i mundrette stykker og steg dem på panden i smørret. Skræl æblerne og hak dem i fine tern. Del blomkålen i små buketter og kom kogende vand over dem. Steg karryen af på panden. Hak ingefær og hvidløg fint og steg det i karryen i 2-3 min. ved mellemvarme. Tilsæt så kokosmælk, bouillon og lime. Lad det simre i 2-3 min. og tilsæt da kylling/laks, blomkålsbuketter og æbletern. Nu er retten er klar til servering.

Tip

  • Brug flere grøntsager, fx rød og grøn peber, eller spis retten sammen med blomkålsris
  • Du kan med fordel bruge laks istedet for kylling

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt118 g Kulhydrater99 g Protein86 g kcal1837 kJ7715