Quickkylling med karry

Quickkylling med karry image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

4 portioner
    • 400   g kyllingebryster
    •   smør
    • 3   æbler
    • 1   blomkål
    • 4   fed hvidløg
    •   ingefærrødder 5 cm
    • 3   spsk. karry
    • 1   dåse kokosmælk
    • 0,5   dl bouillon
    • 1   lime

Forberedelse

    Skær kylling i mundrette stykker og steg dem på panden i smørret. Skræl æblerne og hak dem i fine tern. Del blomkålen i små buketter og kom kogende vand over dem. Steg karryen af på panden. Hak ingefær og hvidløg fint og steg det i karryen i 2-3 min. ved mellemvarme. Tilsæt så kokosmælk, bouillon og lime. Lad det simre i 2-3 min. og tilsæt da kylling/laks, blomkålsbuketter og æbletern. Nu er retten er klar til servering.

    Tip

    Brug flere grøntsager, fx rød og grøn peber, eller spis retten sammen med blomkålsris

    Du kan med fordel bruge laks istedet for kylling

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 1837
Protein (g) 86
Kulhydrat (g) 99
Fedt (g) 118