Skær kylling i mundrette stykker og steg dem på panden i smørret. Skræl æblerne og hak dem i fine tern. Del blomkålen i små buketter og kom kogende vand over dem. Steg karryen af på panden. Hak ingefær og hvidløg fint og steg det i karryen i 2-3 min. ved mellemvarme. Tilsæt så kokosmælk, bouillon og lime. Lad det simre i 2-3 min. og tilsæt da kylling/laks, blomkålsbuketter og æbletern. Nu er retten er klar til servering.
Quickkylling med karry
Ingredienser
4
portioner
-
- 400 g kyllingebryster
- smør
- 3 æbler
- 1 blomkål
- 4 fed hvidløg
- ingefærrødder 5 cm
- 3 spsk. karry
- 1 dåse kokosmælk
- 0,5 dl bouillon
- 1 lime
Forberedelse
Tip
Brug flere grøntsager, fx rød og grøn peber, eller spis retten sammen med blomkålsris
Du kan med fordel bruge laks istedet for kylling
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold pr. portion
Kcal
1837
Protein (g)
86
Kulhydrat (g)
99
Fedt (g)
118