#LidlOverrasker
Pulled pork-burger med hokkaidostave

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 nakkesteg nakkesteg
1 stk. stk. icebergsalat icebergsalat
coleslaw coleslaw
4 - 8 burgerboller burgerbolle
barbecuesauce barbecuesauce

Krydderiblanding

1,5 spsk. spsk. salt salt
2 spsk. spsk. rørsukker rørsukker
2,5 spsk. spsk. paprikaer paprika
1 knsp. knsp. cayennepeber cayennepeber
2 tsk. tsk. kommen kommen
1 tsk. tsk. sennepspulver sennepspulver
2 spsk. spsk. brun farin brun farin
1 tsk. tsk. hvidløgspulver hvidløgspulver
1 tsk. tsk. løgpulver løgpulver
1 tsk. tsk. chiliflager chiliflager
1 tsk. tsk. peber peber

Hokkaidostave

2 hokkaido græskar hokkaido græskar
1,5 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
1 spsk. spsk. citronersaft citronsaft
3 hvidløgsfed hvidløgsfed
peber peber
1,5 tsk. tsk. groft salt groft salt

Pulled pork-burger med hokkaidostave

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:05 t
(2)

Sådan gør du

Fjern sener og fedt fra nakkestegen. Bland krydderierne (gem 2 spsk. til at drysse over ved serveringen), og gnid stegen godt med blandingen. Kom stegen i en pose, og lad den stå på køl natten over.Kom stegen i en stegepose, ovnfast fad eller stegeso (sæt stegesoen i blød i en halv time inden). Sæt stegen ind, og tænd ovnen på 110 °C alm. ovnvarme. Lad kødet stege i 10-14 timer. Kernetemperaturen skal op på 90 grader.Tag stegen ud og dæk den til, så den holder varmen, mens du laver hokkaidostavene. Halvér hokkaidoerne, fjern kernerne, skræl græskarrene og skær dem i stave. Bland dem med olie, citronsaft, hvidløg, salt og peber. Spred stavene ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem på midterste rille ved 220 °C alm. ovnvarme i 15-20 min, og grill dem i yderligere 10 min. Vend dem undervejs.Imens forberedes burgeren. Varm burgerbollerne, og skær dem over. Træk stegen fra hinanden med 2 gafler. Byg burgeren: Bolleunderdel, salatblad, pulled pork, barbecuesauce/grillmarinade, resten af krydderiblandingen, coleslaw, salatblad og bolleoverdel.

TipResten af kødet kan sagtens fryses og opvarmes til en anden gang. Brug det fx i en salat, tortilla, pita eller i en sandwich til madpakken.

Pulled pork-burger med hokkaidostave
1:05 t

Pulled pork-burger med hokkaidostave

Ingredienser

nakkesteg
1
icebergsalat
1 stk.
coleslaw
burgerbolle
4 - 8
barbecuesauce
salt
1.5 spsk.
rørsukker
2 spsk.
paprika
2.5 spsk.
cayennepeber
1 knsp.
kommen
2 tsk.
sennepspulver
1 tsk.
brun farin
2 spsk.
hvidløgspulver
1 tsk.
løgpulver
1 tsk.
chiliflager
1 tsk.
hokkaido græskar
2
olivenolie
1.5 spsk.
citronsaft
1 spsk.
hvidløgsfed
3
peber
1 tsk.
groft salt
1.5 tsk.
Pulled pork-burger med hokkaidostave
1:05 t

Step 1

Pulled pork-burger med hokkaidostave

Fjern sener og fedt fra nakkestegen. Bland krydderierne (gem 2 spsk. til at drysse over ved serveringen), og gnid stegen godt med blandingen. Kom stegen i en pose, og lad den stå på køl natten over.Kom stegen i en stegepose, ovnfast fad eller stegeso (sæt stegesoen i blød i en halv time inden). Sæt stegen ind, og tænd ovnen på 110 °C alm. ovnvarme. Lad kødet stege i 10-14 timer. Kernetemperaturen skal op på 90 grader.Tag stegen ud og dæk den til, så den holder varmen, mens du laver hokkaidostavene. Halvér hokkaidoerne, fjern kernerne, skræl græskarrene og skær dem i stave. Bland dem med olie, citronsaft, hvidløg, salt og peber. Spred stavene ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem på midterste rille ved 220 °C alm. ovnvarme i 15-20 min, og grill dem i yderligere 10 min. Vend dem undervejs.Imens forberedes burgeren. Varm burgerbollerne, og skær dem over. Træk stegen fra hinanden med 2 gafler. Byg burgeren: Bolleunderdel, salatblad, pulled pork, barbecuesauce/grillmarinade, resten af krydderiblandingen, coleslaw, salatblad og bolleoverdel.

TipResten af kødet kan sagtens fryses og opvarmes til en anden gang. Brug det fx i en salat, tortilla, pita eller i en sandwich til madpakken.

nakkesteg: 1
icebergsalat: 1 stk.
coleslaw
burgerbolle: 4 - 8
barbecuesauce
salt: 1.5 spsk.
rørsukker: 2 spsk.
paprika: 2.5 spsk.
cayennepeber: 1 knsp.
kommen: 2 tsk.
sennepspulver: 1 tsk.
brun farin: 2 spsk.
hvidløgspulver: 1 tsk.
løgpulver: 1 tsk.
chiliflager: 1 tsk.
hokkaido græskar: 2
olivenolie: 1.5 spsk.
citronsaft: 1 spsk.
hvidløgsfed: 3
peber: 1 tsk.
groft salt: 1.5 tsk.
Pulled pork-burger med hokkaidostave

Feedback

How did you like cooking with us?

Måske kan du også lide ...

Karamel- og æblemuffins

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Karamel- og æblemuffins
55 min
(5)
Offer
Lasagnefad med aubergine og tomat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Lasagnefad med aubergine og tomat
1:15 t
(6)
Hvid pizza med kartoffel, rosmarin og rødløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hvid pizza med kartoffel, rosmarin og rødløg
20 min
(1)
Chili sin carne med øl, chokolade og kanel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Chili sin carne med øl, chokolade og kanel
25 min
(1)
Svampetærte med karamelliserede løg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Svampetærte med karamelliserede løg
20 min
(7)
Döner med lam

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Döner med lam
45 min
(3)
Imam Bayildi (fyldte auberginer)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Imam Bayildi (fyldte auberginer)
60 min
(1)
Grillet salat med kalkun og mozzarella

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Grillet salat med kalkun og mozzarella
15 min
(28)
Olivenfrikadeller med fetaost

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Olivenfrikadeller med fetaost
15 min
(4)
Struds med pasta vendt i rosmarin og rosenpeberolie

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Struds med pasta vendt i rosmarin og rosenpeberolie
15 min
(2)
Glaseret hamburgerryg med brunede kartofler og orangeglaserede rosenkål

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Glaseret hamburgerryg med brunede kartofler og orangeglaserede rosenkål
60 min
(6)
Pølsemix

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Pølsemix
15 min
(7)
Broccolisuppe med kødboller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Broccolisuppe med kødboller
20 min
(0)
Boller i karry med skjulte grønsager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Boller i karry med skjulte grønsager
35 min
(1)
Offer
Burgerbøffer med sellerifritter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Burgerbøffer med sellerifritter
20 min
(2)