
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | nakkesteg nakkesteg | ||
1 stk. stk. | icebergsalat icebergsalat | ||
coleslaw coleslaw | |||
4 -8 | burgerboller burgerbolle | ||
barbecuesauce barbecuesauce |
Krydderiblanding
1,5 spsk spsk | salt salt | ||
2 spsk spsk | rørsukker rørsukker | ||
2,5 spsk spsk | paprikaer paprika | ||
1 knsp. knsp. | cayennepeber cayennepeber | ||
2 tsk tsk | kommen kommen | ||
1 tsk tsk | sennepspulver sennepspulver | ||
2 spsk spsk | brun farin brun farin | ||
1 tsk tsk | hvidløgspulver hvidløgspulver | ||
1 tsk tsk | løgpulver løgpulver | ||
1 tsk tsk | chiliflager chiliflager | ||
1 tsk tsk | peber peber |
Hokkaidostave
2 | hokkaido græskar hokkaido græskar | ||
1,5 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
1 spsk spsk | citronersaft citronsaft | ||
3 | hvidløgsfed hvidløgsfed | ||
peber peber | |||
1,5 tsk tsk | groft salt groft salt |
Pulled pork-burger med hokkaidostave
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Fjern sener og fedt fra nakkestegen. Bland krydderierne (gem 2 spsk. til at drysse over ved serveringen), og gnid stegen godt med blandingen. Kom stegen i en pose, og lad den stå på køl natten over.Kom stegen i en stegepose, ovnfast fad eller stegeso (sæt stegesoen i blød i en halv time inden). Sæt stegen ind, og tænd ovnen på 110 °C alm. ovnvarme. Lad kødet stege i 10-14 timer. Kernetemperaturen skal op på 90 grader.Tag stegen ud og dæk den til, så den holder varmen, mens du laver hokkaidostavene. Halvér hokkaidoerne, fjern kernerne, skræl græskarrene og skær dem i stave. Bland dem med olie, citronsaft, hvidløg, salt og peber. Spred stavene ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem på midterste rille ved 220 °C alm. ovnvarme i 15-20 min, og grill dem i yderligere 10 min. Vend dem undervejs.Imens forberedes burgeren. Varm burgerbollerne, og skær dem over. Træk stegen fra hinanden med 2 gafler. Byg burgeren: Bolleunderdel, salatblad, pulled pork, barbecuesauce/grillmarinade, resten af krydderiblandingen, coleslaw, salatblad og bolleoverdel.
TipResten af kødet kan sagtens fryses og opvarmes til en anden gang. Brug det fx i en salat, tortilla, pita eller i en sandwich til madpakken.