Super frisk. Til Lidl Pris
Pulled pork-burger med hokkaidostave

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 nakkesteg nakkesteg
1 stk. stk. icebergsalat icebergsalat
coleslaw coleslaw
4 - 8 burgerboller burgerbolle
barbecuesauce barbecuesauce

Krydderiblanding

1,5 spsk. spsk. salt salt
2 spsk. spsk. rørsukker rørsukker
2,5 spsk. spsk. paprikaer paprika
1 knsp. knsp. cayennepeber cayennepeber
2 tsk. tsk. kommen kommen
1 tsk. tsk. sennepspulver sennepspulver
2 spsk. spsk. brun farin brun farin
1 tsk. tsk. hvidløgspulver hvidløgspulver
1 tsk. tsk. løgpulver løgpulver
1 tsk. tsk. chiliflager chiliflager
1 tsk. tsk. peber peber

Hokkaidostave

2 hokkaido græskar hokkaido græskar
1,5 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
1 spsk. spsk. citronersaft citronsaft
3 hvidløgsfed hvidløgsfed
peber peber
1,5 tsk. tsk. groft salt groft salt

Pulled pork-burger med hokkaidostave

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:05 t
(2)

Sådan gør du

Fjern sener og fedt fra nakkestegen. Bland krydderierne (gem 2 spsk. til at drysse over ved serveringen), og gnid stegen godt med blandingen. Kom stegen i en pose, og lad den stå på køl natten over.Kom stegen i en stegepose, ovnfast fad eller stegeso (sæt stegesoen i blød i en halv time inden). Sæt stegen ind, og tænd ovnen på 110 °C alm. ovnvarme. Lad kødet stege i 10-14 timer. Kernetemperaturen skal op på 90 grader.Tag stegen ud og dæk den til, så den holder varmen, mens du laver hokkaidostavene. Halvér hokkaidoerne, fjern kernerne, skræl græskarrene og skær dem i stave. Bland dem med olie, citronsaft, hvidløg, salt og peber. Spred stavene ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem på midterste rille ved 220 °C alm. ovnvarme i 15-20 min, og grill dem i yderligere 10 min. Vend dem undervejs.Imens forberedes burgeren. Varm burgerbollerne, og skær dem over. Træk stegen fra hinanden med 2 gafler. Byg burgeren: Bolleunderdel, salatblad, pulled pork, barbecuesauce/grillmarinade, resten af krydderiblandingen, coleslaw, salatblad og bolleoverdel.

TipResten af kødet kan sagtens fryses og opvarmes til en anden gang. Brug det fx i en salat, tortilla, pita eller i en sandwich til madpakken.