#LidlOverrasker
Pulled pork-burger med hokkaidostave

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 nakkesteg nakkesteg
1 stk. stk. icebergsalat icebergsalat
coleslaw coleslaw
4 -8 burgerboller burgerbolle
barbecuesauce barbecuesauce

Krydderiblanding

1,5 spsk spsk salt salt
2 spsk spsk rørsukker rørsukker
2,5 spsk spsk paprikaer paprika
1 knsp. knsp. cayennepeber cayennepeber
2 tsk tsk kommen kommen
1 tsk tsk sennepspulver sennepspulver
2 spsk spsk brun farin brun farin
1 tsk tsk hvidløgspulver hvidløgspulver
1 tsk tsk løgpulver løgpulver
1 tsk tsk chiliflager chiliflager
1 tsk tsk peber peber

Hokkaidostave

2 hokkaido græskar hokkaido græskar
1,5 spsk spsk olivenolie olivenolie
1 spsk spsk citronersaft citronsaft
3 hvidløgsfed hvidløgsfed
peber peber
1,5 tsk tsk groft salt groft salt

Pulled pork-burger med hokkaidostave

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:05 t
(2)

Sådan gør du

Fjern sener og fedt fra nakkestegen. Bland krydderierne (gem 2 spsk. til at drysse over ved serveringen), og gnid stegen godt med blandingen. Kom stegen i en pose, og lad den stå på køl natten over.Kom stegen i en stegepose, ovnfast fad eller stegeso (sæt stegesoen i blød i en halv time inden). Sæt stegen ind, og tænd ovnen på 110 °C alm. ovnvarme. Lad kødet stege i 10-14 timer. Kernetemperaturen skal op på 90 grader.Tag stegen ud og dæk den til, så den holder varmen, mens du laver hokkaidostavene. Halvér hokkaidoerne, fjern kernerne, skræl græskarrene og skær dem i stave. Bland dem med olie, citronsaft, hvidløg, salt og peber. Spred stavene ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem på midterste rille ved 220 °C alm. ovnvarme i 15-20 min, og grill dem i yderligere 10 min. Vend dem undervejs.Imens forberedes burgeren. Varm burgerbollerne, og skær dem over. Træk stegen fra hinanden med 2 gafler. Byg burgeren: Bolleunderdel, salatblad, pulled pork, barbecuesauce/grillmarinade, resten af krydderiblandingen, coleslaw, salatblad og bolleoverdel.

TipResten af kødet kan sagtens fryses og opvarmes til en anden gang. Brug det fx i en salat, tortilla, pita eller i en sandwich til madpakken.

Måske kan du også lide ...

Karamel- og æblemuffins

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Karamel- og æblemuffins
0:55 min
(5)
Stegt laks med græskar- og porregratin

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Stegt laks med græskar- og porregratin
1:10 t
(2)
Lammekølle med citron, timian og hvidløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Lammekølle med citron, timian og hvidløg
2:00 t
(12)
Falafel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Falafel
0:40 min
(7)
Squashfrikadeller med stærk tomatsauce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Squashfrikadeller med stærk tomatsauce
1:00 t
(3)
Vegetarisk chili med sødekartofler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Vegetarisk chili med sødekartofler
0:50 min
(5)
Offer
Speltkernebøffer med grøntsager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Speltkernebøffer med grøntsager
2:00 t
(8)
Offer
Gulerodssuppe der luner

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Gulerodssuppe der luner
0:35 min
(5)
Offer
Klassisk blomkålsgratin

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Klassisk blomkålsgratin
0:55 min
(5)
Offer
Stegte gulerødder med sennepskylling

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Stegte gulerødder med sennepskylling
0:50 min
(0)
Afhakkede fingre (Pølser med ketchup)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Afhakkede fingre (Pølser med ketchup)
0:10 min
(0)
Øjenæbler (Mozzarella i tomatsovs)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Øjenæbler (Mozzarella i tomatsovs)
0:30 min
(0)
Andebrystfilet med sherry/orange sauce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Andebrystfilet med sherry/orange sauce
1:00 t
(1)
Grydestegt andelår på appelsin-rødkål

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Grydestegt andelår på appelsin-rødkål
0:50 min
(3)
Rødkålstærter med flødeost

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Rødkålstærter med flødeost
1:15 t
(1)