En super nemt og lækkert delebrød a la pull apart. Server det på påskebordet eller som en del af tapas, buffet, brunch eller noget helt tredje. Jeg har brugt camembert og en salami med fennikelfrø, men du kan sådan set bruge det meste (smeltevenlige) ost og pølse - eller måske pesto, oliven, hvidløgssmør eller noget helt fjerde.
Pull apart-brød med ost og pølse
Ingredienser
1
stk.
-
- 1 brød
- 180 g camembert
- 80 g salami
- 4 spsk. olivenolie
- 1 kvist rosmarin frisk
- 1 tsk. havsalt
Forberedelse
1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
2. Skær krydser med ca 2 cm tykkelse i brødet på toppen ca. halvvejs ned igennem brødet
3. Skær osten i små stykker
4. Spred brødternene lidt fra hinanden og pres ost ned i revnerne rundt omkring. Gør det forsigtigt, så brødet ikke går i stykker
5. Gør det samme med pølse og blade fra rosmarin
6. Dryp til sidst olivenolie over og drys med salt
7. Bag brødet i 10-15 minutter, til brødet er sprødt og osten smeltet. Server med det samme.