Protein cookies med High Protein kvark

Protein cookies med High Protein kvark image
Sværhedsgrad Medium
Forberedelse 0 min
Tilberedning 1:30 t

Ingredienser

12 personer
    • 85   g brun farin
    • 100   g sukker
    • 120   g blødt smør
    • 140   g kvark fx High Protein Vanilla Quark
    • 1   tsk. vaniljeekstrakt
    • 0,5   tsk. natron
    • 0,5   tsk. salt
    • 220   g hvedemel
    • 200   g chokolade mørk, grofthakket

Forberedelse

  1. Kom brun farin, sukker og blødt smør i en skål og pisk lyst og luftigt.

  2. Tilsæt kvark og vanilje ekstrakt og pisk til det er homogent.

  3. I en anden skål blandes mel, natron og salt og røres derefter sammen med det andet.

  4. Vend til sidst den grofthakkede chokolade i og sæt i køleskabet i en time.

  5. Forvarm ovnen til 190 grader over/under varme.

  6. Beklæd en bradepande med bagepapir, og fordel dejen i 12 kugler (ca. en stor spiseske pr. kugle).

  7. Bag seks ad gangen i 10-15 min, til de er gyldne i kanten.

  8. Køl af på en rist inden de nydes.

  9. Udarbejdet af Sæþór Kristínsson

Næringsindhold pr. portion

Kcal 295
Protein (g) 4.1
Kulhydrat (g) 39.6
Fedt (g) 14.1