Super frisk. Til Lidl Pris
Protein cookies med High Protein kvark

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

brun farin brun farin85 g g
sukker sukker100 g g
blødt smør blødt smør120 g g
kvark kvark
(fx High Protein Vanilla Quark)
140 g g
vaniljeekstrakt vaniljeekstrakt1 tsk. tsk.
natron natron0,5 tsk. tsk.
salt salt0,5 tsk. tsk.
hvedemel hvedemel220 g g
chokolade chokolade
(mørk, grofthakket)
200 g g

Protein cookies med High Protein kvark

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:30 t
(2)

Opskriften

  1. Kom brun farin, sukker og blødt smør i en skål og pisk lyst og luftigt.
  2. Tilsæt kvark og vanilje ekstrakt og pisk til det er homogent.
  3. I en anden skål blandes mel, natron og salt og røres derefter sammen med det andet.
  4. Vend til sidst den grofthakkede chokolade i og sæt i køleskabet i en time.
  5. Forvarm ovnen til 190 grader over/under varme.
  6. Beklæd en bradepande med bagepapir, og fordel dejen i 12 kugler (ca. en stor spiseske pr. kugle).
  7. Bag seks ad gangen i 10-15 min, til de er gyldne i kanten.
  8. Køl af på en rist inden de nydes.

Udarbejdet af Sæþór Kristínsson

Næringsindhold

Fedt14,1 g Kulhydrater39,6 g Protein4,1 g kcal295