
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
brun farin brun farin | 85 g g | |
sukker sukker | 100 g g | |
blødt smør blødt smør | 120 g g | |
kvark
kvark (fx High Protein Vanilla Quark) | 140 g g | |
vaniljeekstrakt vaniljeekstrakt | 1 tsk. tsk. | |
natron natron | 0,5 tsk. tsk. | |
salt salt | 0,5 tsk. tsk. | |
hvedemel hvedemel | 220 g g | |
chokolade
chokolade (mørk, grofthakket) | 200 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listProtein cookies med High Protein kvark
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Kom brun farin, sukker og blødt smør i en skål og pisk lyst og luftigt.
- Tilsæt kvark og vanilje ekstrakt og pisk til det er homogent.
- I en anden skål blandes mel, natron og salt og røres derefter sammen med det andet.
- Vend til sidst den grofthakkede chokolade i og sæt i køleskabet i en time.
- Forvarm ovnen til 190 grader over/under varme.
- Beklæd en bradepande med bagepapir, og fordel dejen i 12 kugler (ca. en stor spiseske pr. kugle).
- Bag seks ad gangen i 10-15 min, til de er gyldne i kanten.
- Køl af på en rist inden de nydes.
Udarbejdet af Sæþór Kristínsson