Kom brun farin, sukker og blødt smør i en skål og pisk lyst og luftigt.
Protein cookies med High Protein kvark
Ingredienser
12
personer
-
- 85 g brun farin
- 100 g sukker
- 120 g blødt smør
- 140 g kvark fx High Protein Vanilla Quark
- 1 tsk. vaniljeekstrakt
- 0,5 tsk. natron
- 0,5 tsk. salt
- 220 g hvedemel
- 200 g chokolade mørk, grofthakket
Forberedelse
Tilsæt kvark og vanilje ekstrakt og pisk til det er homogent.
I en anden skål blandes mel, natron og salt og røres derefter sammen med det andet.
Vend til sidst den grofthakkede chokolade i og sæt i køleskabet i en time.
Forvarm ovnen til 190 grader over/under varme.
Beklæd en bradepande med bagepapir, og fordel dejen i 12 kugler (ca. en stor spiseske pr. kugle).
Bag seks ad gangen i 10-15 min, til de er gyldne i kanten.
Køl af på en rist inden de nydes.
Udarbejdet af Sæþór Kristínsson
Næringsindhold pr. portion
Kcal
295
Protein (g)
4.1
Kulhydrat (g)
39.6
Fedt (g)
14.1