
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
chokolade chokolade | 220 g g | |
sukker sukker | 100 g g | |
kvark
kvark (fx High Protein vanilje kvark) | 250 g g | |
Proteindrik
Proteindrik (Med chokoladesmag – fx High Protein chokolade drik) | 200 ml ml | |
mel mel | 130 g g | |
kakaopulver kakaopulver | 40 g g | |
natron natron | 0,5 tsk. tsk. | |
bagepulver bagepulver | 0,5 tsk. tsk. | |
vaniljesukker vaniljesukker | 1 tsk. tsk. | |
hakkede valnødder hakkede valnødder | 50 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listProtein brownie med High Protein kvark og High Protein drik
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Smelt 120g mørk chokolade i mikroovnen eller over vandbad, og lad køle af i 2 min.
- Tilsæt sukker til den smeltede chokolade og pisk sammen.
- Tilsæt kvark og proteindrikog pisk sammen til en homogen masse.
- I en anden skål røres mel, kakaopulver, natron og bagepulver sammen og sigtes derefter i chokolademassen og røres sammen.
- Vend til sidst de resterende 100g grofthakket mørk chokolade og valnødder i dejen og hæld i en smurt form på ca. 20x20 cm eller en springform på 22 cm.
- Bag i midten af en forvarmet ovn ved 180g i ca. 20-25 min.
- Lad brownien køle af, før den skæres i stykker.
Udarbejdet af Sæþór Kristínsson