Protein brownie med High Protein kvark og High Protein drik

Protein brownie med High Protein kvark og High Protein drik image
Sværhedsgrad Medium
Forberedelse 0 min
Tilberedning 45 min

Ingredienser

10 stk.
    • 220   g chokolade
    • 100   g sukker
    • 250   g kvark fx High Protein vanilje kvark
    • 200   ml proteindrik Med chokoladesmag – fx High Protein chokolade drik
    • 130   g mel
    • 40   g kakaopulver
    • 0,5   tsk. natron
    • 0,5   tsk. bagepulver
    • 1   tsk. vaniljesukker
    • 50   g hakkede valnødder

Forberedelse

  1. Smelt 120g mørk chokolade i mikroovnen eller over vandbad, og lad køle af i 2 min.

  2. Tilsæt sukker til den smeltede chokolade og pisk sammen.

  3. Tilsæt kvark og proteindrikog pisk sammen til en homogen masse.

  4. I en anden skål røres mel, kakaopulver, natron og bagepulver sammen og sigtes derefter i chokolademassen og røres sammen.

  5. Vend til sidst de resterende 100g grofthakket mørk chokolade og valnødder i dejen og hæld i en smurt form på ca. 20x20 cm eller en springform på 22 cm.

  6. Bag i midten af en forvarmet ovn ved 180g i ca. 20-25 min.

  7. Lad brownien køle af, før den skæres i stykker.

  8. Udarbejdet af Sæþór Kristínsson

Næringsindhold pr. portion

Kcal 282
Protein (g) 11.4
Kulhydrat (g) 42.8
Fedt (g) 13.5