Smelt 120g mørk chokolade i mikroovnen eller over vandbad, og lad køle af i 2 min.
Protein brownie med High Protein kvark og High Protein drik
Ingredienser
10
stk.
-
- 220 g chokolade
- 100 g sukker
- 250 g kvark fx High Protein vanilje kvark
- 200 ml proteindrik Med chokoladesmag – fx High Protein chokolade drik
- 130 g mel
- 40 g kakaopulver
- 0,5 tsk. natron
- 0,5 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
- 50 g hakkede valnødder
Forberedelse
Tilsæt sukker til den smeltede chokolade og pisk sammen.
Tilsæt kvark og proteindrikog pisk sammen til en homogen masse.
I en anden skål røres mel, kakaopulver, natron og bagepulver sammen og sigtes derefter i chokolademassen og røres sammen.
Vend til sidst de resterende 100g grofthakket mørk chokolade og valnødder i dejen og hæld i en smurt form på ca. 20x20 cm eller en springform på 22 cm.
Bag i midten af en forvarmet ovn ved 180g i ca. 20-25 min.
Lad brownien køle af, før den skæres i stykker.
Udarbejdet af Sæþór Kristínsson
Næringsindhold pr. portion
Kcal
282
Protein (g)
11.4
Kulhydrat (g)
42.8
Fedt (g)
13.5