Hæld vaniljebuddingen i en skål, tilsæt vaniljesukker og pisk sammen.
Protein banan pudding med High Protein kvark
Ingredienser
2
personer
-
- 200 g vanilje proteinbudding fx High Protein Vanilla Pudding
- 200 g kvark vanilje kvark
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. banan
- 2 tsk. småkager vanilje
Forberedelse
Tilsæt kvark og vend det sammen med buddingen til det er homogent.
Skær bananerne ud i små stykker, og knæk kiksene i mindre stykker.
Vend bananer og kiks i vaniljebuddingen og fordel i 2 skåle.
Stil på køl i minimum 2-6 timer.
Kiksene skal gerne nå at suge noget fugt, så de bliver bløde - hvis du foretrækker det med lidt knas i, så tag den ud lidt før.
Udarbejdet af Sæþór Kristínsson
Næringsindhold pr. portion
Kcal
322
Protein (g)
24
Kulhydrat (g)
37.2
Fedt (g)
8.1