
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
vanilje proteinbudding
vanilje proteinbudding (fx High Protein Vanilla Pudding) | 200 g g | |
kvark
kvark (vanilje kvark) | 200 g g | |
vaniljesukker vaniljesukker | 1 tsk. tsk. | |
bananer banan | 1 tsk. tsk. | |
småkager
småkage (vanilje) | 2 tsk. tsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listProtein banan pudding med High Protein kvark
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Hæld vaniljebuddingen i en skål, tilsæt vaniljesukker og pisk sammen.
- Tilsæt kvark og vend det sammen med buddingen til det er homogent.
- Skær bananerne ud i små stykker, og knæk kiksene i mindre stykker.
- Vend bananer og kiks i vaniljebuddingen og fordel i 2 skåle.
- Stil på køl i minimum 2-6 timer.
Kiksene skal gerne nå at suge noget fugt, så de bliver bløde - hvis du foretrækker det med lidt knas i, så tag den ud lidt før.
Udarbejdet af Sæþór Kristínsson