Protein banan pudding med High Protein kvark

Protein banan pudding med High Protein kvark image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 10 min

Ingredienser

2 personer
    • 200   g vanilje proteinbudding fx High Protein Vanilla Pudding
    • 200   g kvark vanilje kvark
    • 1   tsk. vaniljesukker
    • 1   tsk. banan
    • 2   tsk. småkager vanilje

Forberedelse

  1. Hæld vaniljebuddingen i en skål, tilsæt vaniljesukker og pisk sammen.

  2. Tilsæt kvark og vend det sammen med buddingen til det er homogent.

  3. Skær bananerne ud i små stykker, og knæk kiksene i mindre stykker.

  4. Vend bananer og kiks i vaniljebuddingen og fordel i 2 skåle.

  5. Stil på køl i minimum 2-6 timer.

  6. Kiksene skal gerne nå at suge noget fugt, så de bliver bløde - hvis du foretrækker det med lidt knas i, så tag den ud lidt før.

    Udarbejdet af Sæþór Kristínsson

Næringsindhold pr. portion

Kcal 322
Fedt (g) 8.1
Kulhydrat (g) 37.2
Protein (g) 24