Super frisk. Til Lidl Pris
Protein banan pudding med High Protein kvark

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

vanilje proteinbudding vanilje proteinbudding
(fx High Protein Vanilla Pudding)
200 g g
kvark kvark
(vanilje kvark)
200 g g
vaniljesukker vaniljesukker1 tsk. tsk.
bananer banan1 tsk. tsk.
småkager småkage
(vanilje)
2 tsk. tsk.

Protein banan pudding med High Protein kvark

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(0)

Opskriften

  1. Hæld vaniljebuddingen i en skål, tilsæt vaniljesukker og pisk sammen.
  2. Tilsæt kvark og vend det sammen med buddingen til det er homogent.
  3. Skær bananerne ud i små stykker, og knæk kiksene i mindre stykker.
  4. Vend bananer og kiks i vaniljebuddingen og fordel i 2 skåle.
  5. Stil på køl i minimum 2-6 timer.

Kiksene skal gerne nå at suge noget fugt, så de bliver bløde - hvis du foretrækker det med lidt knas i, så tag den ud lidt før.

Udarbejdet af Sæþór Kristínsson

Næringsindhold

Fedt8,1 g Kulhydrater37,2 g Protein24 g kcal322