Skær stilken (den store hårde del) af blomkålshovedet. Blend resten af blomkålen fint. Kom den blendede blomkål i en stor skål og tilsæt æggene. Rør godt rundt. Herefter tilsætter du rugmel, Pofiber og salt. Har du god tid, kan du evt. lade massen stå og trække i 1-3 timer i køleskabet. Hvis ikke kan du godt lave pølsehornene med det samme. Pølsehornene laves ved at du skærer pølserne over på midten, så du har 16 små pølser. ”Smør” herefter dejen på pølserne og fordel dem på en bageplade. Dejen er klisteret og flydende, så du skal ikke forvente, at den er ligesom almindelig pølsehornsdej. Pølsehornene bages ved 175 grader i 15-20 min.
Pølsehorn med rug og blomkål
Ingredienser
1
portion
-
- 1 blomkål ca. 500 g
- 4 æg ca. 220 g
- 1 dl rugmel ca. 50 g
- 0,5 dl pofiber tørrede kartoffelfibre ca. 10 g
- 1 tsk. salt
- 8 stk. pølser økologisk
Forberedelse
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold pr. portion
Kcal
225
Protein (g)
13
Kulhydrat (g)
16
Fedt (g)
6.9