Pølsehorn med rug og blomkål

Pølsehorn med rug og blomkål image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

1 portion
    • 1   blomkål ca. 500 g
    • 4   æg ca. 220 g
    • 1   dl rugmel ca. 50 g
    • 0,5   dl pofiber tørrede kartoffelfibre ca. 10 g
    • 1   tsk. salt
    • 8   stk. pølser økologisk

Forberedelse

    Skær stilken (den store hårde del) af blomkålshovedet. Blend resten af blomkålen fint. Kom den blendede blomkål i en stor skål og tilsæt æggene. Rør godt rundt. Herefter tilsætter du rugmel, Pofiber og salt. Har du god tid, kan du evt. lade massen stå og trække i 1-3 timer i køleskabet. Hvis ikke kan du godt lave pølsehornene med det samme. Pølsehornene laves ved at du skærer pølserne over på midten, så du har 16 små pølser. ”Smør” herefter dejen på pølserne og fordel dem på en bageplade. Dejen er klisteret og flydende, så du skal ikke forvente, at den er ligesom almindelig pølsehornsdej. Pølsehornene bages ved 175 grader i 15-20 min.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 225
Protein (g) 13
Kulhydrat (g) 16
Fedt (g) 6.9