
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPizza med salsiccia og kartofler
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Pizza er altid en vinder, og det er hvid pizza også. En såkaldt bianco. Denne version er med kartofler og salsicciapølse og selvfølgelig med mascarpone som bund, som gør det mildt og cremet. Det er en simpel og nem opskrift og gør, at aftensmaden kan være på bordet på under 30 minutter. Du kan evt. servere din pizza med en salat, så der er nok til 3 personer.
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft
- Rul pizzabunden ud og smør den med et tyndt lag mascarpone
- Skær kartofler helt fint - gerne på mandolinjern og fordel dem ud på bunden.
- Skær skindet af salsicciapølsen og kom små stykker af farsen på bunden.
- Dræn mozzarellakuglen, dup den tør og bræk stykker af ost ud på også.
- Slut af med rosmarinkviste, et lile dryp olivenolie, salt og peber.
- Bag din pizza i 16-18 minutter til sprød og godt gylden.