Opløs gæren i vand, tilsæt mel, salt og olie, og ælt dejen. Lad dejen hvile i 20 min, og form herefter dejen til en lille bolle. Dæk bollen til med husholdningsfilm, og lad den hvile i køleskabet natten over. Sæt en bageplade i ovnen, og forvarm ovnen på 225 grader. Tag bollen ud af køleskabet, og form den til en pizzabund med hænderne. Læg blåskimmelost på pizzabunden, og varm den i ovnen i ca. 10 min. Skær pæren i skiver, hak valnødderne, skyl rucolaen, og pynt den færdigbagte pizza med dette.
Pizza med blåskimmel
Ingredienser
1
stk.
-
- 5 g gær
- 1 dl vand
- 60 g rugmel
- 110 g hvedemel
- salt
- 1 spsk. solsikkeolie
- 40 g blåskimmeloste
- 0,5 pærer
- 15 g valnøddekerner
- rucola