
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rødløg rødløg | 2 | ||
hvidløg hvidløg | 2 fed fed | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | ||
hakkede tomater
hakkede tomater (250 g) | 1 dåser dåse | ||
rødvine rødvin | 0,5 dl dl | ||
salt salt | |||
peber peber | |||
sukker sukker | 1 tsk. tsk. | ||
tun i olie
tun i olie (á 185 g) | 2 dåser dåse | ||
mozzarella mozzarella | 2 kg kg | ||
grønne oliven
grøn oliven ( med paprika (afdryppet))) | 125 g g | ||
gær
gær (21 g) | 0,5 | ||
hvedemel hvedemel | 300 g g | ||
bagepapir bagepapir |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePizza al Tonno
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Dej
Opløs gær og sukker i 1,5 dl lunkent vand og lad det stå tildækket i 10 minutter. Mel, salt, olie og vandet med gær æltes glat. Lad dejen hæve tildækket til det dobbelte et lunt sted i ca. 1 time Dejen æltes kort igennem. Del den i 4 portioner og rul dem ud til runde eller ovale pizzaer. Læg dem på nogle med bagepapir beklædte bageplader. Alt efter opskrift kommes fyld på. Pizzaerne bages efter hinanden i en forvarmet ovn ved 225 °C i ca. 18 minutter til de er sprøde.
Pizza
Pil løgene. 1/2 løg skæres i fine ringe og resten skæres i tern. Hvidløgene pilles og hakkes. Rist hvidløg sammen med løgtern i varm olivenolie. Hæld de hakkede tomater og vin ved. Smag til med salt, peber og sukker. Lad det simre i 6-8 minutter, hvorefter det køler en smule af. Lad tun, mozzarella og oliven dryppe af. Skær mozzarellaen i skiver. Smør et tyndt lag af sovsen på pizzaen og læg mozzarella på. Fordel tun, oliven og løgringe ovenpå. Bag som beskrevet i grundopskriften.