Super frisk. Til Lidl Pris
Pizza Al Tonno

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 rødløg rødløg
2 fed fed hvidløg hvidløg
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
1 dåser dåse hakkede tomater hakkede tomater
(250 g)
0,5 dl dl rødvine rødvin
salt salt
peber peber
1 tsk. tsk. sukker sukker
2 dåser dåse tun i olie tun i olie
(á 185 g)
2 kg kg mozzarella mozzarella
125 g g grønne oliven grøn oliven
( med paprika (afdryppet)))
0,5 gær gær
(21 g)
300 g g hvedemel hvedemel
bagepapir bagepapir

Pizza al Tonno

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(5)

Sådan gør du

Dej

Opløs gær og sukker i 1,5 dl lunkent vand og lad det stå tildækket i 10 minutter. Mel, salt, olie og vandet med gær æltes glat. Lad dejen hæve tildækket til det dobbelte et lunt sted i ca. 1 time Dejen æltes kort igennem. Del den i 4 portioner og rul dem ud til runde eller ovale pizzaer. Læg dem på nogle med bagepapir beklædte bageplader. Alt efter opskrift kommes fyld på. Pizzaerne bages efter hinanden i en forvarmet ovn ved 225 °C i ca. 18 minutter til de er sprøde.

Pizza

Pil løgene. 1/2 løg skæres i fine ringe og resten skæres i tern. Hvidløgene pilles og hakkes. Rist hvidløg sammen med løgtern i varm olivenolie. Hæld de hakkede tomater og vin ved. Smag til med salt, peber og sukker. Lad det simre i 6-8 minutter, hvorefter det køler en smule af. Lad tun, mozzarella og oliven dryppe af. Skær mozzarellaen i skiver. Smør et tyndt lag af sovsen på pizzaen og læg mozzarella på. Fordel tun, oliven og løgringe ovenpå. Bag som beskrevet i grundopskriften.