
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Macarons
malede mandler malet mandel | 100 g g | ||
flormelis flormelis | 150 g g | ||
æggehvider æggehvide | 75 g g | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. | ||
sukker sukker | 50 g g | ||
rød frugtfarve rød frugtfarve |
Chokoladecreme
piskefløde piskefløde | 0,5 | ||
hvid chokolade hvid chokolade | 100 g g | ||
smør smør | 50 g g |
Farve
bær
bær (purerede røde bær ) | 50 g g | ||
rød frugtfarve rød frugtfarve |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePink macarons
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Macarons
- Sigt mandelmel og flormelis sammen.
- Tag en ny skål, og pisk æggehviderne stive med salt.
- Pisk herefter sukkeret i lidt ad gangen, til det bliver en tyk og glat masse.
- Tilsæt farve (brug enten frugtfarve eller purerede røde bær) og vend forsigtigt mandelmel/ flormelis i i massen.
- Fyld massen i en sprøjtepose med glat tyl og sprøjt den ud i små cirkler på bageplader med bagepapir.
- Slå pladerne i bordet for at fjerne lufthuller, og lad kagerne „tørre” ved stuetemperatur ½-1 time.
- Varm ovnen op til 180 grader varmluft og sæt pladerne ind.
- Skru straks ned til 140 grader og bag kagerne 12 -15 min.
- Lad dem afkøle på pladerne og flyt dem over på en rist.
- Hvis de sidder fast, så læg bagepapiret på et fugtigt viskestykke, til de løsner sig.
Chokoladecreme
- Giv fløden et opkog og tag den af varmen.
- Rør den hakkede chokolade i fløden, til den smelter, og rør smørret i.
- Tilsæt smag og farve og lad cremen afkøle.
- Vend halvdelen af makronerne med bunden opad.
- Fyld cremen i en sprøjtepose og fordel den i toppe på bundene.
- Tryk de resterende makroner ovenpå.