Peanutbarer

Peanutbarer image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

1 portion
    • 200   g dadler lægges i blød i 10 min.
    • 100   g mandler
    • 100   g kokosmel
    • 0,5   tsk. vaniljepulver
    •   peanutbutter
    • 1   dl kokosolie
    • 1   dl kakaopulver
    • 0,5   dl sirup

Forberedelse

    Bund

    200 g dadler - lægges i blød i 10 min.

    100 g mandler

    100 g kokosmel

    ½ tsk vaniljepulver

    Mandlerne kommes i foodprocessoren indtil de har en melet konsistens. Herefter tilsættes de udblødte dadler (uden vandet), kokosmel og vaniljepulver. Kør foodprocessoren igen indtil massen er samlet. Pres massen flad i en lille bradepande beklædt med bagepapir og stil den i fryseren i ca. 15 min.

    Fyld

    Økologisk peanutbutter

    Tag bradepanden ud og smør peanutbutter på toppen. Brug den mængde, der passer til dine smagsløg.

    Overtræk

    1 dl kokosolie

    1 dl økologisk kakaopulver

    ½ dl sirupStil bradepanden tilbage i fryseren og lav chokoladeovertrækket; smelt kokosolie over et vandbad og bland kakaopulver og sirup i. Tag bradepanden ud af fryseren og hæld chokoladeovertrækket over. Stil den derefter i køleskabet indtil overtrækket er stivnet. Skær den færdige masse ud i små firkanter, der passer til en mundfuld. Opbevar de færdige peanutbarer i køleskabet.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann