
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
dadler
daddel (lægges i blød i 10 min. ) | 200 g g | ||
mandler mandel | 100 g g | ||
kokosmel kokosmel | 100 g g | ||
vaniljepulver vaniljepulver | 0,5 tsk. tsk. | ||
peanutbutter peanutbutter | |||
kokosolie kokosolie | 1 dl dl | ||
kakaopulver kakaopulver | 1 dl dl | ||
sirup sirup | 0,5 dl dl |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePeanutbarer
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Bund
200 g dadler - lægges i blød i 10 min.
100 g mandler
100 g kokosmel
½ tsk vaniljepulver
Mandlerne kommes i foodprocessoren indtil de har en melet konsistens. Herefter tilsættes de udblødte dadler (uden vandet), kokosmel og vaniljepulver. Kør foodprocessoren igen indtil massen er samlet. Pres massen flad i en lille bradepande beklædt med bagepapir og stil den i fryseren i ca. 15 min.
Fyld
Økologisk peanutbutter
Tag bradepanden ud og smør peanutbutter på toppen. Brug den mængde, der passer til dine smagsløg.
Overtræk
1 dl kokosolie
1 dl økologisk kakaopulver
½ dl sirupStil bradepanden tilbage i fryseren og lav chokoladeovertrækket; smelt kokosolie over et vandbad og bland kakaopulver og sirup i. Tag bradepanden ud af fryseren og hæld chokoladeovertrækket over. Stil den derefter i køleskabet indtil overtrækket er stivnet. Skær den færdige masse ud i små firkanter, der passer til en mundfuld. Opbevar de færdige peanutbarer i køleskabet.
Udarbejdet af Birgitte Nymann