
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
dadler
daddel (lægges i blød i 10 min. ) | 200 g g | |
mandler mandel | 100 g g | |
kokosmel kokosmel | 100 g g | |
vaniljepulver vaniljepulver | 0,5 tsk. tsk. | |
peanutbutter peanutbutter | ||
kokosolie kokosolie | 1 dl dl | |
kakaopulver kakaopulver | 1 dl dl | |
sirup sirup | 0,5 dl dl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPeanutbarer
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Bund
200 g dadler - lægges i blød i 10 min.
100 g mandler
100 g kokosmel
½ tsk vaniljepulver
Mandlerne kommes i foodprocessoren indtil de har en melet konsistens. Herefter tilsættes de udblødte dadler (uden vandet), kokosmel og vaniljepulver. Kør foodprocessoren igen indtil massen er samlet. Pres massen flad i en lille bradepande beklædt med bagepapir og stil den i fryseren i ca. 15 min.
Fyld
Økologisk peanutbutter
Tag bradepanden ud og smør peanutbutter på toppen. Brug den mængde, der passer til dine smagsløg.
Overtræk
1 dl kokosolie
1 dl økologisk kakaopulver
½ dl sirupStil bradepanden tilbage i fryseren og lav chokoladeovertrækket; smelt kokosolie over et vandbad og bland kakaopulver og sirup i. Tag bradepanden ud af fryseren og hæld chokoladeovertrækket over. Stil den derefter i køleskabet indtil overtrækket er stivnet. Skær den færdige masse ud i små firkanter, der passer til en mundfuld. Opbevar de færdige peanutbarer i køleskabet.
Udarbejdet af Birgitte Nymann