
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
løg løg | 1 | ||
smør smør | 2 - 3 spsk. spsk. | ||
pastinakker pastinak | 800 g g | ||
hvedemel hvedemel | 20 g g | ||
mælk mælk | 300 ml ml | ||
bouillon bouillon | 650 ml ml | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
muskatnødder muskatnød | |||
purløg purløg | 0,25 bøtter bøtte | ||
persille persille | 0,25 bøtter bøtte | ||
piskefløde piskefløde | 100 g g | ||
toastbrød
toastbrød (ca. 70 g) | 3 skiver skive |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePastinakcremesuppe med croutoner
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Er du også helt vild med pastinakker? Pastinakker er en fremragende rodfrugt, der kan bruges til en masse forskellige retter og på en masse forskellige måder. Her finder du en velsmagende opskrift på pastinakcremesuppe med sprøde croutoner, som du kan nyde med familien. Pastinaksuppen er nem at lave – god fornøjelse!
Skræl pastinakken og skær den i små skiver. Skræl og hak løget. Steg begge dele i 1 spsk. smør. Strø mel udover, og svits det kort.
Spæd med mælk, hæld bouillon ved, og krydr med salt, peber og muskat. Lad det koge op, læg låg på, og lad det koge ved svag varme i 10-15 min.Skyl i mellemtiden urterne, og hak dem fint. Fjern kanten på toastskiverne, og skær brødet i tern. Pisk fløden til skum.Purér suppen glat, og smag den til. Steg toastternene i det øvrige varme smør, salt dem let, og vend dem i urterne. Vend flødeskummet i suppen, og anret croutonerne ovenpå.