Super frisk. Til Lidl Pris
Pastinakcremesuppe med croutoner

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

løg løg1
smør smør2 - 3 spsk. spsk.
pastinakker pastinak800 g g
hvedemel hvedemel20 g g
mælk mælk300 ml ml
bouillon bouillon650 ml ml
Salt og peber Salt og peber
muskatnødder muskatnød
purløg purløg0,25 bøtter bøtte
persille persille0,25 bøtter bøtte
piskefløde piskefløde100 g g
toastbrød toastbrød
(ca. 70 g)
3 skiver skive

Pastinakcremesuppe med croutoner

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(15)

Opskriften

Er du også helt vild med pastinakker? Pastinakker er en fremragende rodfrugt, der kan bruges til en masse forskellige retter og på en masse forskellige måder. Her finder du en velsmagende opskrift på pastinakcremesuppe med sprøde croutoner, som du kan nyde med familien. Pastinaksuppen er nem at lave – god fornøjelse!

Skræl pastinakken og skær den i små skiver. Skræl og hak løget. Steg begge dele i 1 spsk. smør. Strø mel udover, og svits det kort.

Spæd med mælk, hæld bouillon ved, og krydr med salt, peber og muskat. Lad det koge op, læg låg på, og lad det koge ved svag varme i 10-15 min.Skyl i mellemtiden urterne, og hak dem fint. Fjern kanten på toastskiverne, og skær brødet i tern. Pisk fløden til skum.Purér suppen glat, og smag den til. Steg toastternene i det øvrige varme smør, salt dem let, og vend dem i urterne. Vend flødeskummet i suppen, og anret croutonerne ovenpå.