Super frisk. Til Lidl Pris
Pastinakcremesuppe med croutoner

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 løg løg
2 - 3 spsk. spsk. smør smør
800 g g pastinakker pastinak
20 g g hvedemel hvedemel
300 ml ml mælk mælk
650 ml ml bouillon bouillon
Salt og peber Salt og peber
muskatnødder muskatnød
0,25 bøtter bøtte purløg purløg
0,25 bøtter bøtte persille persille
100 g g piskefløde piskefløde
3 skiver skive toastbrød toastbrød
(ca. 70 g)

Pastinakcremesuppe med croutoner

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(11)

Sådan gør du

Skræl pastinakken og skær den i små skiver. Skræl og hak løget. Steg begge dele i 1 spsk. smør. Strø mel udover, og svits det kort.

Spæd med mælk, hæld bouillon ved, og krydr med salt, peber og muskat. Lad det koge op, læg låg på, og lad det koge ved svag varme i 10-15 min.Skyl i mellemtiden urterne, og hak dem fint. Fjern kanten på toastskiverne, og skær brødet i tern. Pisk fløden til skum.Purér suppen glat, og smag den til. Steg toastternene i det øvrige varme smør, salt dem let, og vend dem i urterne. Vend flødeskummet i suppen, og anret croutonerne ovenpå.