
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | løg løg | ||
2 - 3 spsk. spsk. | smør smør | ||
800 g g | pastinakker pastinak | ||
20 g g | hvedemel hvedemel | ||
300 ml ml | mælk mælk | ||
650 ml ml | bouillon bouillon | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
muskatnødder muskatnød | |||
0,25 bøtter bøtte | purløg purløg | ||
0,25 bøtter bøtte | persille persille | ||
100 g g | piskefløde piskefløde | ||
3 skiver skive | toastbrød
toastbrød (ca. 70 g) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePastinakcremesuppe med croutoner
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skræl pastinakken og skær den i små skiver. Skræl og hak løget. Steg begge dele i 1 spsk. smør. Strø mel udover, og svits det kort.
Spæd med mælk, hæld bouillon ved, og krydr med salt, peber og muskat. Lad det koge op, læg låg på, og lad det koge ved svag varme i 10-15 min.Skyl i mellemtiden urterne, og hak dem fint. Fjern kanten på toastskiverne, og skær brødet i tern. Pisk fløden til skum.Purér suppen glat, og smag den til. Steg toastternene i det øvrige varme smør, salt dem let, og vend dem i urterne. Vend flødeskummet i suppen, og anret croutonerne ovenpå.