Nem opskrift på en lækker pastaret med kylling, frisk persille og soltørrede tomater. Tilsæt evt. også bacontern til retten. Det er nemlig lige prikken over i’et. Det er nem og hurtig aftensmad, som kræver få ingredienser, men som smager fantastisk.
Pastaret med kylling og soltørrede tomater
Ingredienser
2
personer
-
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 450 g kyllingebryster
- 100 g soltørrede tomater
- 0,25 bundter asparges
- 50 g spinat frisk
- 3 g paprika
- salt og peber
- 0,25 bundter asparges frisk
- 0,5 bundter persille
- 50 g spinat frisk
- 1,5 dl vand
- 0,5 terninger hønsebouillon
- 1,5 dl madlavningsfløde
- 30 g parmesanost
- 200 g fettuccine
- parmesanost til pynt
- persille til pynt
Forberedelse
Det her er en super simpel ret, som er perfekt til de dage, hvor det bare skal gå hurtigt. Den kan laves på 30 minutter og så kan du tilsætte lige præcis de grøntsager du har lyst til. Vi har brugt løg, hvidløg, friske asparges, soltørrede tomater og spinat. Du kan dog også sagtens tilføje ærter, bønner, peberfrugt eller cherrytomater, hvis du er mere til det.