
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen

Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePasta perfektion
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Sæt en stor gryde over med vand.
Halvér tomaterne, og krydr dem med lidt salt, masser af peber og reven skal fra 1 hel citron. Hæld 0,5 dl olivenolie over.
Skær bunden af hvidløget, og pil skrællen af. Riv hvidløget over tomaterne. Bland godt.
Kom pastaen i det varme vand. Rør forsigtigt i gryden, så pastaen ikke klumper sammen. Lad pastaen koge i 3-4 minutter.
Kom tomaterne på en tallerken, og gem marinaden.
Lav flager af parmesan med en skrællekniv, og fordel dem over tomaterne. Pynt med basilikum.
Sigt vandet fra pastaen, når den er kogt. Hæld pastaen tilbage i gryden. Tilsæt marinaden fra tomaterne, og vend forsigtigt rundt. Tilsæt yderligere 0,5 dl olivenolie.
Hæld pastaen i en dyb tallerken, og læg serranoskinken på. Drys med fint peber, og top med olivenolie.