Pasta med tomatsauce, mozzarella og pesto

Pasta med tomatsauce, mozzarella og pesto image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

2 personer
    • 350   g tomatsauce ca. 1 glas pastasauce
    • 250   g pasta fx linguine
    • 1   mozzarella
    • 1   kvist rosmarin
    • 3   spsk. olivenolie
    • 2   spsk. pesto
    •   salt efter behov

Forberedelse

    En lækker og nem pastaret med kun 4 ingredienser udover almindelige basisvarer som olivenolie og salt. Rosmarin er et tilvalg for at give retten lidt ekstra smag, men man kan også bare bruge pestoen, som den er - man behøver ikke blande med rosmarinolie.

    1. Kog pasta til al dente i rigeligt saltet vand efter anvisningen på pakken.

    2. Opvarm tomatsaucen ved lav middelvarme

    3. Opvarm olien ved middelhøj varme i en lille pande. Frigør rosmarinbladene fra kvisten og rist dem med i olien til gyldne. Tag panden af varmen og lad det køle en smule, inden du vender pesto i (ellers sprøjter det en del)

    4. Hæld vand fra pastaen og vend pasta i den varme tomatsauce.

    5. Anret pasta i tallerkener og riv med dine hænder små stykker af mozzarella over og dryp med den lune rosmarinpesto.