Super frisk. Til Lidl Pris
Pasta med tomatsauce, mozzarella og pesto

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

tomatsauce tomatsauce
(ca. 1 glas pastasauce)
350 g g
pasta pasta
(fx linguine)
250 g g
mozzarella mozzarella1
rosmarin rosmarin1 kviste kvist
olivenolie olivenolie3 spsk. spsk.
pesto pesto2 spsk. spsk.
salt salt
(efter behov)

Pasta med tomatsauce, mozzarella og pesto

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(17)

Opskriften

En lækker og nem pastaret med kun 4 ingredienser udover almindelige basisvarer som olivenolie og salt. Rosmarin er et tilvalg for at give retten lidt ekstra smag, men man kan også bare bruge pestoen, som den er - man behøver ikke blande med rosmarinolie.

1. Kog pasta til al dente i rigeligt saltet vand efter anvisningen på pakken.
2. Opvarm tomatsaucen ved lav middelvarme
3. Opvarm olien ved middelhøj varme i en lille pande. Frigør rosmarinbladene fra kvisten og rist dem med i olien til gyldne. Tag panden af varmen og lad det køle en smule, inden du vender pesto i (ellers sprøjter det en del)
4. Hæld vand fra pastaen og vend pasta i den varme tomatsauce.
5. Anret pasta i tallerkener og riv med dine hænder små stykker af mozzarella over og dryp med den lune rosmarinpesto.