
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
tomatsauce
tomatsauce (ca. 1 glas pastasauce) | 350 g g | |
pasta
pasta (fx linguine) | 250 g g | |
mozzarella mozzarella | 1 | |
rosmarin rosmarin | 1 kviste kvist | |
olivenolie olivenolie | 3 spsk. spsk. | |
pesto pesto | 2 spsk. spsk. | |
salt
salt (efter behov) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPasta med tomatsauce, mozzarella og pesto
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
En lækker og nem pastaret med kun 4 ingredienser udover almindelige basisvarer som olivenolie og salt. Rosmarin er et tilvalg for at give retten lidt ekstra smag, men man kan også bare bruge pestoen, som den er - man behøver ikke blande med rosmarinolie.
1. Kog pasta til al dente i rigeligt saltet vand efter anvisningen på pakken.
2. Opvarm tomatsaucen ved lav middelvarme
3. Opvarm olien ved middelhøj varme i en lille pande. Frigør rosmarinbladene fra kvisten og rist dem med i olien til gyldne. Tag panden af varmen og lad det køle en smule, inden du vender pesto i (ellers sprøjter det en del)
4. Hæld vand fra pastaen og vend pasta i den varme tomatsauce.
5. Anret pasta i tallerkener og riv med dine hænder små stykker af mozzarella over og dryp med den lune rosmarinpesto.