
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
pasta
pasta (fx orecchiette) | 250 g g | |
squash squash | 0,75 stk. stk. | |
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | |
pølser
pølse (salsicciapølse) | 125 g g | |
citroner citron | 0,5 stk. stk. | |
parmesanost parmesanost | ||
olivenolie olivenolie | ||
basilikum
basilikum (frisk) | 1 håndfulde håndfuld | |
Salt og peber Salt og peber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPasta med salsiccia og squash
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Det her er en super nem og simpel pasta med salsiccia, squash, hvidløg og masser af ost krydret med citronskal og frisk basilikum. Retten tager max 25 minutter at lave, og den er perfekt på hverdagsaftener. Den kræver kun få ingredienser, og mange af dem har du måske allerede i dit basiskammer. Server den fx sammen med en simpel tomatsalat toppet med burrata eller mozzarella.
- Skær squash i fine tern og hak hvidløget fint. Krydr med lidt salt. Steg det på en pande i lidt olie i 3-4 minutter, til blødere men stadig med bid. Tag det af panden.
- Sæt pastaen over. De skal koges al dente, og du skal gemme lidt af pastavandet.
- Varm imens igen panden op til middelhøj varme med lidt olie. Pil skindet af pølsen og riv farsen i små bidder. Steg dem sprøde på en pande til netop tilberedt - det tager kun få minutter.
- Når salsiccaen er færdig, kan du tilsætte squash og hvidløg sammen med fintrevet skal fra den halve citron og et skvæt citronsaft. Rør også en god håndfuld revet ost og 1 dl af pastavandet med.
- Når pastaen er al dente, skal den op i panden til de andre sager. Smag evt. til med ekstra ost, salt og godt med peber. Mangler den væske, kan du tilsætte lidt pastavand.
- Server med frisk basilikum og ekstra ost.