Pasta med salsiccia og squash

Pasta med salsiccia og squash image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 25 min

Ingredienser

2 personer
    • 250   g pasta fx orecchiette
    • 0,75   stk. squash
    • 1   fed hvidløg
    • 125   g pølser salsicciapølse
    • 0,5   stk. citroner
    •   parmesanost
    •   olivenolie
    • 1   håndfuld basilikum frisk
    •   salt og peber

Forberedelse

    Det her er en super nem og simpel pasta med salsiccia, squash, hvidløg og masser af ost krydret med citronskal og frisk basilikum. Retten tager max 25 minutter at lave, og den er perfekt på hverdagsaftener. Den kræver kun få ingredienser, og mange af dem har du måske allerede i dit basiskammer. Server den fx sammen med en simpel tomatsalat toppet med burrata eller mozzarella.

  1. Skær squash i fine tern og hak hvidløget fint. Krydr med lidt salt. Steg det på en pande i lidt olie i 3-4 minutter, til blødere men stadig med bid. Tag det af panden.

  2. Sæt pastaen over. De skal koges al dente, og du skal gemme lidt af pastavandet.

  3. Varm imens igen panden op til middelhøj varme med lidt olie. Pil skindet af pølsen og riv farsen i små bidder. Steg dem sprøde på en pande til netop tilberedt - det tager kun få minutter.

  4. Når salsiccaen er færdig, kan du tilsætte squash og hvidløg sammen med fintrevet skal fra den halve citron og et skvæt citronsaft. Rør også en god håndfuld revet ost og 1 dl af pastavandet med.

  5. Når pastaen er al dente, skal den op i panden til de andre sager. Smag evt. til med ekstra ost, salt og godt med peber. Mangler den væske, kan du tilsætte lidt pastavand.

  6. Server med frisk basilikum og ekstra ost.