Pasta med peberfrugtpesto og serranoskinke

kokkelandsholdet
kokkelandsholdet
Pasta med peberfrugtpesto og serranoskinke image
Sværhedsgrad Medium
Forberedelse 0 min
Tilberedning 0 min

Ingredienser

4 personer

Forberedelse

    Varm en pande op.

    Skyl peberfrugten, og skær toppen og bunden af. Læg peberfrugten ned, skær lidt ind med en kniv, og rul den, så kernerne let kan fjernes. Skær peberfrugten ud i fire baner, og læg dem på den varme pande uden fedtstof. Toppen og bunden lægges også på panden. Gentag med den næste peberfrugt, og lad det hele grille.

    Sæt 4 liter vand over i en stor gryde.

    Halvér tomaterne, og kydr dem med salt, peber og reven citronskal. Hæld lidt olivenolie over.

    Skær bunden af hvidløget, og pil skrællen af. Snit hvidløget fint, og tilføj det til tomaterne. Bland godt.

    Sluk for blusset under peberfrugterne, og læg låg på. Skru samtidig ned for vandet i gryden.

    Blend mandlerne i en blender. Tilsæt fetaost, og blend på ny.

    Tjek til peberfrugterne. Tag et par handsker på, og kom peberfrugterne op i en skål. Skrab hinden af, og skær peberfrugterne i små stykker. Blend disse sammen med mandler og fetaost. Tilsæt salt og peber, og blend igen. Kom pestoen i en skål.

    Kom pastaen i det varme vand. Rør forsigtigt i gryden, så pastaen ikke klumper sammen. Sigt vandet fra, når pastaen er kogt. Tilsæt peberfrugtpestoen til pastaen, og vend det sammen.

    Hæld pastaen i et stort fad. Fordel tomaterne over pastaen, og læg serranoskinke på. Pynt med basilikum.