Pasta med cashewnødcreme

Pasta med cashewnødcreme image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

2 personer
    • 100   g cashewnødder
    • 0,5   blomkål
    • 4   spsk. olivenolie
    •   paprikapulver
    • 300   g nudler
    • 1   løg
    • 2   fed hvidløg
    • 400   g flåede tomater
    • 2   spsk. tomatpuré
    • 10   soltørrede tomater

Forberedelse

    + 3 timer til udblødning af cashewnødder

  1. Hæld vand over cashewnødderne og lad dem udbløde i mindst 3 timer.

  2. Kog nudlerne al dente efter pakkeanvisningen og gem 100 ml pastavand til senere.

  3. Hak løg og hvidløg groft og purér det i en foodprocessor eller med en stavblender sammen med de udblødte cashewnødder, de grofthakkede tomater, 5 soltørrede tomater, tomatpure og pastavandet.

  4. Opvarm saucen i en gryde, tilsæt nudler og blomkål - og nyd retten!