
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
pekannødder pekannødder | 200 g g | |
dadler daddel | 120 g g | |
smør smør | 10 g g | |
salt salt | 0,5 tsk. tsk. | |
vaniljesukker vaniljesukker | 0,5 tsk. tsk. | |
pærer
pære (ca. 200 g) | 2 | |
honning
honning (ca. 20 g) | 1 spsk. spsk. | |
lime lime | 1 | |
kanel kanel | 1 tsk. tsk. | |
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPæretærte uden mel
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Blend pekannødderne. Tilsæt dadler, smør, salt og vaniljesukker og blend, til det formes som en dej (formes det ikke til en dej, så kom 1-2 dadler mere i). Fordel dejen i en tærteform ved at bruge hænderne til at presse massen ud i bunden og op ad siderne. Gem en smule dej til at drysse ud over æblerne senere. Prik huller i bunden med en gaffel. Bag bunden i 15 min. ved 175 grader. Skyl pærerne og skær dem i tynde skiver (du behøver ikke skrælle dem).
Rør honning, saften af limen og kanel sammen. Vend pæreskiverne i honningblandingen og fordel pæreskiverne på tærtebunden. Smuldr resten af dejen over pærerne, inden du sætter tærten i ovnen. Bag tærten i 15-20 min. ved 180 grader. Lad tærten køle af, før du serverer den. Servér med en klat cremefraiche til eller flødeskum på toppen.
Udarbejdet af Birgitte Nymann