Pæregrød med kokosflødeskum

Pæregrød med kokosflødeskum image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

4 portioner
    • 3   pærer ca. 360 g
    • 0,25   tsk. vaniljepulver
    • 4   - 5   spsk. vand
    • 2   spsk. fast kokosmasse fra en dåse kokosmælk ca. 30 g

Forberedelse

    Skræl pærerne og fjern kernehuset. Skær dem i mindre tern og kom dem i en gryde med ½ dl vand og vaniljepulveret. Kog pærerne i 10 min. (eller til de er møre). Rør grøden sammen med et piskeris eller brug stavblenderen, hvis du vil have en mere cremet konsistens. Køl grøden ned. Pisk de 2 spsk fast kokosmasse fra en dåse kokosmælk, så den bliver samlet. Den kan ikke piskes luftig som almindeligt flødeskum. Server pæregrøden i små glas med top af kokosflødeskum.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 375
Protein (g) 1
Kulhydrat (g) 47.7
Fedt (g) 20