Skræl pærerne og fjern kernehuset. Skær dem i mindre tern og kom dem i en gryde med ½ dl vand og vaniljepulveret. Kog pærerne i 10 min. (eller til de er møre). Rør grøden sammen med et piskeris eller brug stavblenderen, hvis du vil have en mere cremet konsistens. Køl grøden ned. Pisk de 2 spsk fast kokosmasse fra en dåse kokosmælk, så den bliver samlet. Den kan ikke piskes luftig som almindeligt flødeskum. Server pæregrøden i små glas med top af kokosflødeskum.
Pæregrød med kokosflødeskum
Ingredienser
4
portioner
-
- 3 pærer ca. 360 g
- 0,25 tsk. vaniljepulver
- 4 - 5 spsk. vand
- 2 spsk. fast kokosmasse fra en dåse kokosmælk ca. 30 g
Forberedelse
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold pr. portion
Kcal
375
Protein (g)
1
Kulhydrat (g)
47.7
Fedt (g)
20