
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
500 g g | pærer pære | ||
100 ml ml | hvidvin hvidvin | ||
2 spsk. spsk. | sukker sukker | ||
2 tsk. tsk. | vaniljesukker vaniljesukker | ||
4 blade blad | husblas husblas | ||
100 g g | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
300 g g | piskefløde piskefløde | ||
50 g g | mørk chokolade mørk chokolade |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePærecreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skræl pærerne, halvér dem, fjern kernerne, og hak pærerne i små stykker. Kog dem i riesling, sukker og vaniljesukker i ca. 5 minutter, indtil pærerstykkerne er bløde og møre. Lad dem kort afkøle. Læg husblassen i koldt vand. Purér pærestykkerne til en flydende masse, og bland creme fraichen i. Vrid husblassen for vand, og opløs den i pærecremen. Stil cremen koldt, indtil den er stivnet. Pisk 200 g piskefløde til flødeskum, og bland den sammen med cremen. Stil det koldt i minimum 3 timer. Hak den mørke chokolade. Kog 100 g piskefløde, smelt chokoladen heri, og lad det afkøle. Dekorér serveringstallerknerne med et flot mønster ved enten at dryppe eller sprøjte chokolademassen på tallerknerne. Læg pærecremen på tallerknerne, og servér.