Super frisk. Til Lidl Pris
Pærecreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g pærer pære
100 ml ml hvidvin hvidvin
2 spsk. spsk. sukker sukker
2 tsk. tsk. vaniljesukker vaniljesukker
4 blade blad husblas husblas
100 g g creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
300 g g piskefløde piskefløde
50 g g mørk chokolade mørk chokolade

Pærecreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(0)

Sådan gør du

Skræl pærerne, halvér dem, fjern kernerne, og hak pærerne i små stykker. Kog dem i riesling, sukker og vaniljesukker i ca. 5 minutter, indtil pærerstykkerne er bløde og møre. Lad dem kort afkøle. Læg husblassen i koldt vand. Purér pærestykkerne til en flydende masse, og bland creme fraichen i. Vrid husblassen for vand, og opløs den i pærecremen. Stil cremen koldt, indtil den er stivnet. Pisk 200 g piskefløde til flødeskum, og bland den sammen med cremen. Stil det koldt i minimum 3 timer. Hak den mørke chokolade. Kog 100 g piskefløde, smelt chokoladen heri, og lad det afkøle. Dekorér serveringstallerknerne med et flot mønster ved enten at dryppe eller sprøjte chokolademassen på tallerknerne. Læg pærecremen på tallerknerne, og servér.