
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
500 g g | pærer pære | ||
100 ml ml | hvidvin hvidvin | ||
2 spsk spsk | sukker sukker | ||
2 tsk tsk | vaniljesukker vaniljesukker | ||
4 blade blad | husblas husblas | ||
100 g g | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
300 g g | piskefløde piskefløde | ||
50 g g | mørk chokolade mørk chokolade |
Pærecreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skræl pærerne, halvér dem, fjern kernerne, og hak pærerne i små stykker. Kog dem i riesling, sukker og vaniljesukker i ca. 5 minutter, indtil pærerstykkerne er bløde og møre. Lad dem kort afkøle. Læg husblassen i koldt vand. Purér pærestykkerne til en flydende masse, og bland creme fraichen i. Vrid husblassen for vand, og opløs den i pærecremen. Stil cremen koldt, indtil den er stivnet. Pisk 200 g piskefløde til flødeskum, og bland den sammen med cremen. Stil det koldt i minimum 3 timer. Hak den mørke chokolade. Kog 100 g piskefløde, smelt chokoladen heri, og lad det afkøle. Dekorér serveringstallerknerne med et flot mønster ved enten at dryppe eller sprøjte chokolademassen på tallerknerne. Læg pærecremen på tallerknerne, og servér.