
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 pakker pakke | skaldyr
skaldyr ((1 pakke frosne skaldyr (270 g), optøede)) | ||
1 breve brev | safran
safran ((1 brev safran (kan undlades))) | ||
0,5 l l | hønsebouillon hønsebouillon | ||
100 g g | chorizos chorizo | ||
1 | løg løg | ||
3 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
1 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
2 | røde peberfrugter rød peberfrugt | ||
1 dåser dåse | artiskokhjerter artiskokhjerter | ||
1 håndfulde håndfuld | persille
persille (( + lidt til servering)) | ||
1 spsk spsk | paprikaer paprika | ||
2 tsk tsk | gurkemeje gurkemeje | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
3 dl dl | grødris grødris | ||
1 dåser dåse | hakkede tomater hakkede tomater | ||
1 | citroner citron |
Paella med skaldyr og chorizo
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Lad de optøede skaldyr dryppe af i en sigte.Kom varm hønsebouillon i en skål. Tilsæt safran, og rør rundt.
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær chorizo i skiver, og steg dem let sprøde i en stor pande. Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Tilsæt det til panden, og lad det svitse, til løgene er klare. Skær rød peber i tern, og hak persille fint. Hæld artiskokhjerterne fra dåsen, og lad dem dryppe af i en sigte. Del artiskokhjerterne i kvarte. Tilsæt rød peber, persille og artiskokhjerter til panden, og lad det svitse med under omrøring, til det tager farve. Drys med paprika, gurkemeje salt og peber, og lad det hele svitse yderligere et par minutter. Skyl risene, og vend dem i resten på panden. Hæld bouillon ved og hakkede tomater over, og vend rundt.
Sæt panden i ovnen i 15-20 minutter, til væsken fra risene er fordampet og risene er al dente. Fordel skaldyrene over panden, og sæt den i ovnen i yderligere 5 minutter, til de er let ristede. Pynt med frisk persille og citronskiver, og servér.
Udarbejdet af Emma Martiny