Ovnbagte rodfrugter og citronkylling

Ovnbagte rodfrugter og citronkylling image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 1 t

Ingredienser

4 portioner
    • 1,5   kg blandede rodfrugter
    • 0,5   kg kartofler
    • 2   løg
    • 2   spsk. olivenolie
    •   salt og peber
    • 800   g kyllingelår
    • 1   citron

Forberedelse

    Skræl rodfrugter og skær dem i mindre stykker. Vask kartoflerne og skær dem i både. Skræl løg og skær dem i både. Vend dem med olie, salt og peber og fordel dem i en bradepande. Krydr kyllingelår med salt og peber og fordel dem på rodfrugterne, Skær citronen i tynde skiver og fordel dem over kyllingelårene. Sæt bradebranden i en 200 °C forvarmet ovn og lad alt stege i 40 minutter.