
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1,5 kg kg | blandede rodfrugter blandede rodfrugter | ||
0,5 kg kg | kartofler kartoffel | ||
2 | løg løg | ||
2 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
800 g g | kyllingelår kyllingelår | ||
1 | citroner citron |
Ovnbagte rodfrugter og citronkylling
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
1:00 t
(6)
Sådan gør du
Skræl rodfrugter og skær dem i mindre stykker. Vask kartoflerne og skær dem i både. Skræl løg og skær dem i både. Vend dem med olie, salt og peber og fordel dem i en bradepande. Krydr kyllingelår med salt og peber og fordel dem på rodfrugterne, Skær citronen i tynde skiver og fordel dem over kyllingelårene. Sæt bradebranden i en 200 °C forvarmet ovn og lad alt stege i 40 minutter.