
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
125 g g | smør smør | ||
300 g g | mel mel | ||
1 tsk tsk | salt salt | ||
1 tsk tsk | peber peber | ||
2 | æg æg | ||
100 g g | goudaost goudaost | ||
1 | røde chilier
rød chili ((rød)) | ||
2 tsk tsk | tomatpuré tomatpuré | ||
200 ml ml | madlavningsfløde madlavningsfløde | ||
2 | tomater tomat | ||
vand
vand ((til blanchering)) | |||
udstikkerform med flagermusemotiv udstikkerform med flagermusemotiv |
Osteflagermus med stærk dip
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skær smørret i stykker, og bland det sammen med mel, peber, salt og æg. Ælt dejen, indtil den er smidig og glat. Stil dejen køligt i 2 timer.
Drys bordpladen med mel, og rul dejen ud på bordpladen. Udstik dejen med udstikkerformen, og læg flagermusene på en bageplade med bagepapir. Riv goudaen, og drys osten ud over flagermusene. Bag dem i en forvarmet ovn på 200°C i ca. 15 min., indtil flagermusene er sprøde. Lad dem afkøle.
Rens chilien, fjern kernerne, og hak den fint. Rør chilien sammen med fløde og tomatpuré, og smag til med salt. Blanchér tomaterne, skær dem i stykker, og put dem i chilidippen.
Anret chilidippen i en skål for sig ved siden af osteflagermusene.