Super frisk. Til Lidl Pris
Osteflagermus med stærk dip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

smør smør125 g g
mel mel300 g g
salt salt1 tsk. tsk.
peber peber1 tsk. tsk.
æg æg2
goudaost goudaost100 g g
røde chilier rød chili
(rød)
1
tomatpuré tomatpuré2 tsk. tsk.
madlavningsfløde madlavningsfløde200 ml ml
tomater tomat2
vand vand
(til blanchering)

Osteflagermus med stærk dip

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(1)

Opskriften

Skær smørret i stykker, og bland det sammen med mel, peber, salt og æg. Ælt dejen, indtil den er smidig og glat. Stil dejen køligt i 2 timer.

Drys bordpladen med mel, og rul dejen ud på bordpladen. Udstik dejen med udstikkerformen med flagermusmotiv eller form dem som flagermus, og læg flagermusene på en bageplade med bagepapir. Riv goudaen, og drys osten ud over flagermusene. Bag dem i en forvarmet ovn på 200°C i ca. 15 min., indtil flagermusene er sprøde. Lad dem afkøle.

Rens chilien, fjern kernerne, og hak den fint. Rør chilien sammen med fløde og tomatpuré, og smag til med salt. Blanchér tomaterne, skær dem i stykker, og put dem i chilidippen.

Anret chilidippen i en skål for sig ved siden af osteflagermusene.