Super frisk. Til Lidl Pris
Osteflagermus med stærk dip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

125 g g smør smør
300 g g mel mel
1 tsk. tsk. salt salt
1 tsk. tsk. peber peber
2 æg æg
100 g g goudaost goudaost
1 røde chilier rød chili
(rød)
2 tsk. tsk. tomatpuré tomatpuré
200 ml ml madlavningsfløde madlavningsfløde
2 tomater tomat
vand vand
(til blanchering)

Osteflagermus med stærk dip

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(0)

Sådan gør du

Skær smørret i stykker, og bland det sammen med mel, peber, salt og æg. Ælt dejen, indtil den er smidig og glat. Stil dejen køligt i 2 timer.

Drys bordpladen med mel, og rul dejen ud på bordpladen. Udstik dejen med udstikkerformen med flagermusmotiv eller form dem som flagermus, og læg flagermusene på en bageplade med bagepapir. Riv goudaen, og drys osten ud over flagermusene. Bag dem i en forvarmet ovn på 200°C i ca. 15 min., indtil flagermusene er sprøde. Lad dem afkøle.

Rens chilien, fjern kernerne, og hak den fint. Rør chilien sammen med fløde og tomatpuré, og smag til med salt. Blanchér tomaterne, skær dem i stykker, og put dem i chilidippen.

Anret chilidippen i en skål for sig ved siden af osteflagermusene.