One pot pasta med bacon, svampe og squash

One pot pasta med bacon, svampe og squash image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

4 personer
    • 100   g bacon
    • 400   g spaghetti
    • 1   squash
    • 200   g champignoner
    • 2   fed hvidløg
    • 3   kviste rosmarin
    • 1   tsk. salt
    •   peber
    • 1   l grøntsagsbouillon

Forberedelse

    One pot pasta er perfekt til en hverdagsaftensmad, hvor det skal være nemt, og maden skal hurtigt på bordet. Det kan endda laves ret budgetvenligt, og du kan rydde køleskabet for grønt og evt. kød. Her er en version med bacon, champignon og squash, men du kan bruge, hvad du har lyst til, så længe det kan tilberedes indenfor 15 minutter. One pot betyder, at alt tilberedes sammen i samme gryde, og det giver en cremet pasta med masser af smag.

  1. Skær bacon i tern og steg det sprødt i en stor gryde. Tag det op og hæld fedtet fra.

  2. Riv squash groft og rens og skær svampe i fine skiver.

  3. Hak hvidløg fint og riv rosmarin af kvistene.

  4. Kom spaghetti i gryden sammen med bacon, svampe, revet squash, hvidløg, rosmarin, salt og godt med peber. Hæld grøntsagsbouillon over.

  5. Lad pastaen simre i 15 minutter, til spaghettien er tilberedt, og det meste af væsken er kogt væk.

  6. Sluk for varmen, kom låg på gryden og lad det stå i 5 minutters tid, så det kan suge evt. tilbageværende væske.

  7. Server og top evt. med revet parmesan.