
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
kyllingelår kyllingelår | |||
fedtstof til stegning fedtstof til stegning | |||
2 | løg
løg (finthakkede) | ||
4 kviste kvist | rosmarin rosmarin | ||
2 spsk spsk | brun farin brun farin | ||
4 | fersken fersken | ||
1 spsk spsk | dijonsennep dijonsennep | ||
1 spsk spsk | æbleeddike æbleeddike | ||
Salt og peber Salt og peber |
One pot fersken-kylling
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Krydr kyllingelårene godt med salt og peber og steg dem i fedtstof på en stor pande eller i en tykbundet gryde til de er gyldne og gennemstegte ca. 5-7 minutter på hver side. Tag dem op og hold dem lune.
Steg hakkede løg og finthakket rosmarin i samme fedtstof til løgene er bløde og gyldne.
Fjern stenen fra fersknerne og skær dem i tern. Kom dem på panden eller i gryden til løgene sammen med brun farin, dijonsennep og eddike. Lad det simre 10 minutter. Tilsæt kylling og lad det simre 5 minutter.
Tip: Serveres med godt brød, en grøn salat eller med ris.