Krydr kyllingelårene godt med salt og peber og steg dem i fedtstof på en stor pande eller i en tykbundet gryde til de er gyldne og gennemstegte ca. 5-7 minutter på hver side. Tag dem op og hold dem lune.
One pot fersken-kylling
Ingredienser
4
portioner
-
- 600 g kyllingelår
- fedtstof til stegning
- 2 løg finthakkede
- 1 spsk. rosmarin finthakket
- 4 kviste rosmarin
- 2 spsk. brun farin
- 4 fersken
- 1 spsk. dijonsennep
- 1 spsk. æbleeddike
- salt og peber
Forberedelse
Steg hakkede løg og finthakket rosmarin i samme fedtstof til løgene er bløde og gyldne.
Fjern stenen fra fersknerne og skær dem i tern.
Kom dem på panden eller i gryden til løgene sammen med brun farin, dijonsennep og eddike. Lad det simre 10 minutter.
Tilsæt kylling og lad det simre 5 minutter.
Tip: Serveres med godt brød, en grøn salat eller med ris.