One pot fersken-kylling

One pot fersken-kylling image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

4 portioner
    • 600   g kyllingelår
    •   fedtstof til stegning
    • 2   løg finthakkede
    • 1   spsk. rosmarin finthakket
    • 4   kviste rosmarin
    • 2   spsk. brun farin
    • 4   fersken
    • 1   spsk. dijonsennep
    • 1   spsk. æbleeddike
    •   salt og peber

Forberedelse

  1. Krydr kyllingelårene godt med salt og peber og steg dem i fedtstof på en stor pande eller i en tykbundet gryde til de er gyldne og gennemstegte ca. 5-7 minutter på hver side. Tag dem op og hold dem lune.

  2. Steg hakkede løg og finthakket rosmarin i samme fedtstof til løgene er bløde og gyldne.

  3. Fjern stenen fra fersknerne og skær dem i tern.

  4. Kom dem på panden eller i gryden til løgene sammen med brun farin, dijonsennep og eddike. Lad det simre 10 minutter.

  5. Tilsæt kylling og lad det simre 5 minutter.

  6. Tip: Serveres med godt brød, en grøn salat eller med ris.