
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOne pot fersken-kylling
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Krydr kyllingelårene godt med salt og peber og steg dem i fedtstof på en stor pande eller i en tykbundet gryde til de er gyldne og gennemstegte ca. 5-7 minutter på hver side. Tag dem op og hold dem lune.
- Steg hakkede løg og finthakket rosmarin i samme fedtstof til løgene er bløde og gyldne.
- Fjern stenen fra fersknerne og skær dem i tern.
- Kom dem på panden eller i gryden til løgene sammen med brun farin, dijonsennep og eddike. Lad det simre 10 minutter.
- Tilsæt kylling og lad det simre 5 minutter.
Tip: Serveres med godt brød, en grøn salat eller med ris.