
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
kyllingelår kyllingelår | 600 g g | ||
fedtstof til stegning fedtstof til stegning | |||
løg
løg (finthakkede) | 2 | ||
rosmarin
rosmarin (finthakket) | 1 spsk. spsk. | ||
rosmarin rosmarin | 4 kviste kvist | ||
brun farin brun farin | 2 spsk. spsk. | ||
fersken fersken | 4 | ||
dijonsennep dijonsennep | 1 spsk. spsk. | ||
æbleeddike æbleeddike | 1 spsk. spsk. | ||
Salt og peber Salt og peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteOne pot fersken-kylling
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Krydr kyllingelårene godt med salt og peber og steg dem i fedtstof på en stor pande eller i en tykbundet gryde til de er gyldne og gennemstegte ca. 5-7 minutter på hver side. Tag dem op og hold dem lune.
- Steg hakkede løg og finthakket rosmarin i samme fedtstof til løgene er bløde og gyldne.
- Fjern stenen fra fersknerne og skær dem i tern.
- Kom dem på panden eller i gryden til løgene sammen med brun farin, dijonsennep og eddike. Lad det simre 10 minutter.
- Tilsæt kylling og lad det simre 5 minutter.
Tip: Serveres med godt brød, en grøn salat eller med ris.