Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på one pot fersken-kylling fra Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

kyllingelår kyllingelår
fedtstof til stegning fedtstof til stegning
2 løg løg
(finthakkede)
1 spsk. spsk. rosmarin rosmarin
(finthakket)
4 kviste kvist rosmarin rosmarin
2 spsk. spsk. brun farin brun farin
4 fersken fersken
1 spsk. spsk. dijonsennep dijonsennep
1 spsk. spsk. æbleeddike æbleeddike
Salt og peber Salt og peber

One pot fersken-kylling

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(12)

Sådan gør du

Krydr kyllingelårene godt med salt og peber og steg dem i fedtstof på en stor pande eller i en tykbundet gryde til de er gyldne og gennemstegte ca. 5-7 minutter på hver side. Tag dem op og hold dem lune.

Steg hakkede løg og finthakket rosmarin i samme fedtstof til løgene er bløde og gyldne.

Fjern stenen fra fersknerne og skær dem i tern. Kom dem på panden eller i gryden til løgene sammen med brun farin, dijonsennep og eddike. Lad det simre 10 minutter. Tilsæt kylling og lad det simre 5 minutter.

Tip: Serveres med godt brød, en grøn salat eller med ris.