Skræl løg, hak dem og steg dem gennemsigtige i varm olie. Tilføj de hakkede tomater og tomatkoncentratet. Krydr med salt, peber og bouillon og lad det koge i 8-10 minutter. Purér sovsen og smag til med cayennepeber. Lad det afkøle. Mozzarellaen drypper af og 8 uregelmæssige kugler laves ved hjælp af en isportionsske. Lav en fordybning med en teske og sæt en oliven deri. Fordel tomatsovsen på 4 små tallerkner og sæt to "øjenæbler" ovenpå.
Øjenæbler (Mozzarella i tomatsovs)
Ingredienser
4
portioner
-
- 2 løg små
- 2 spsk. olivenolie
- 1 dåse hakkede tomater (425 ml)
- 2 tsk. tomatkoncentrat
- havsalt
- peber
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. bouillon
- cayennepeber
- 4 mozzarella á 125 g
- 8 grønne oliven med paprika