Øjenæbler (Mozzarella i tomatsovs)

Øjenæbler (Mozzarella i tomatsovs) image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

4 portioner
    • 2   løg små
    • 2   spsk. olivenolie
    • 1   dåse hakkede tomater (425 ml)
    • 2   tsk. tomatkoncentrat
    •   havsalt
    •   peber
    • 1   tsk. sukker
    • 1   tsk. bouillon
    •   cayennepeber
    • 4   mozzarella á 125 g
    • 8   grønne oliven med paprika

Forberedelse

    Skræl løg, hak dem og steg dem gennemsigtige i varm olie. Tilføj de hakkede tomater og tomatkoncentratet. Krydr med salt, peber og bouillon og lad det koge i 8-10 minutter. Purér sovsen og smag til med cayennepeber. Lad det afkøle. Mozzarellaen drypper af og 8 uregelmæssige kugler laves ved hjælp af en isportionsske. Lav en fordybning med en teske og sæt en oliven deri. Fordel tomatsovsen på 4 små tallerkner og sæt to "øjenæbler" ovenpå.