
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Grøntsagsfond Grøntsagsfond | 1 l l | |
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | |
ingefær ingefær | 3 cm cm | |
sojasauce sojasauce | 2 spsk. spsk. | |
Fiskesauce Fiskesauce | 1 spsk. spsk. | |
sesamolie sesamolie | 1 spsk. spsk. | |
æg æg | 2 stk. stk. | |
Svampe Svampe | 200 g g | |
nudler nudler | 175 g g | |
forårsløg forårsløg | 1 stk. stk. | |
sesamfrø sesamfrø | 1 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNudelsuppe med svampe og æg
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Denne nudelsuppe er opskriften på en super nem og hurtig aftensmad, og særligt på kolde dage vil den imponere. Den er endda budgetvenlig. Den kan bruges som tøm-køleskabet, så du kan bruge grøntsager eller rester af fx kylling eller tofu, hvis du har det. Suppen laves på en base af grøntsagsfond, og så kan du smage til med det, du har. Fx soya, fiskesauce, sesamolie, ingefær og hvidløg. Det smilende æg er prikken over i'et, så det må du endelig ikke undlade.
- Rør grøntsagsfonden sammen med de resterende smagsgivere. Det kunne fx være soyasauce, fiskesauce og sesamolie samt fintrevet hvidløg og ingefær.
- Lad suppen simre, imens resten laves og smag til undervejs.
- Sæt vand over at koge i en lille gryde og kog æggene i 6 minutter. Tag dem op og lad dem trække i koldt vand, så du stopper tilberedningen.
- Tilbered nudlerne efter anvisningen på pakken og dryp vandet godt fra.
- Steg dine svampe (eller andre grøntsager) hårdt på en pande med en smule olie og et drys salt.
- Pil forsigtigt ægget, flæk det i to og hak forårsløg fint.
- Anret suppen med nudler og svampe overhældt med suppen. Top med det halverede, smilende æg, forårsløg og sesamfrø.