Super frisk. Til Lidl Pris
Mysli med liv i

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 spsk. spsk. solsikkekerner solsikkekerner
(ca. 7,5 g)
1 spsk. spsk. græskarfrø græskarfrø
(ca. 8 g)
2 spsk. spsk. kokosmælk kokosmælk
(ca. 30 g)
1 spsk. spsk. kokosmel kokosmel
(ca. 5 g)
0,5 tsk. tsk. kanel kanel
(kan udelades)
1 æbler æble
(ca. 100 g)
1 håndfulde håndfuld rosiner rosin
(ca. 15 g)
vand vand

Mysli med liv i

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(0)

Sådan gør du

8-12 timer før du vil spise myslien, sætter du rosiner, solsikkekerner og græskarkerner til opblødning i fx et drikkeglas. Hæld så meget vand ved rosiner og kerner, at de er dækkede og lidt til.Når du vil spise myslien: Hæld det overskydende vand fra de opblødte rosiner og kerner, og rør derefter hele massen sammen med kokosmælk. Skær æblet i tern. Til slut tilsættes æbletern, kanel og kokosmel og det hele røres godt sammen. Vær så god at spise.TipDet virker som en meget lille portion, når man lige kigger på den. Men tag det bare roligt - det mætter meget. Hvis du er meget sulten, så spis evt. et kogt æg ved siden af.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt18 g Kulhydrater24 g Protein5,8 g kcal286 kJ1195

Keywords

Morgenmad