
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 spsk spsk | solsikkekerner
solsikkekerner ((ca. 7,5 g)) | ||
1 spsk spsk | græskarfrø
græskarfrø ((ca. 8 g)) | ||
2 spsk spsk | kokosmælk
kokosmælk ((ca. 30 g)) | ||
1 spsk spsk | kokosmel
kokosmel ((ca. 5 g)) | ||
0,5 tsk tsk | kanel
kanel ((kan udelades)) | ||
1 | æbler
æble ((ca. 100 g)) | ||
1 håndfulde håndfuld | rosiner
rosin ((ca. 15 g)) | ||
vand vand |
Mysli med liv i
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
8-12 timer før du vil spise myslien, sætter du rosiner, solsikkekerner og græskarkerner til opblødning i fx et drikkeglas. Hæld så meget vand ved rosiner og kerner, at de er dækkede og lidt til.Når du vil spise myslien: Hæld det overskydende vand fra de opblødte rosiner og kerner, og rør derefter hele massen sammen med kokosmælk. Skær æblet i tern. Til slut tilsættes æbletern, kanel og kokosmel og det hele røres godt sammen. Vær så god at spise.TipDet virker som en meget lille portion, når man lige kigger på den. Men tag det bare roligt - det mætter meget. Hvis du er meget sulten, så spis evt. et kogt æg ved siden af.
Udarbejdet af Birgitte Nymann