
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
solsikkekerner
solsikkekerner (ca. 7,5 g) | 1 spsk. spsk. | ||
græskarkerner
græskarkerner (ca. 8 g) | 1 spsk. spsk. | ||
kokosmælk
kokosmælk (ca. 30 g) | 2 spsk. spsk. | ||
kokosmel
kokosmel (ca. 5 g) | 1 spsk. spsk. | ||
kanel
kanel (kan udelades) | 0,5 tsk. tsk. | ||
æbler
æble (ca. 100 g) | 1 | ||
rosiner
rosin (ca. 15 g) | 1 håndfulde håndfuld | ||
vand vand |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMysli med liv i
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
8-12 timer før du vil spise myslien, sætter du rosiner, solsikkekerner og græskarkerner til opblødning i fx et drikkeglas. Hæld så meget vand ved rosiner og kerner, at de er dækkede og lidt til.Når du vil spise myslien: Hæld det overskydende vand fra de opblødte rosiner og kerner, og rør derefter hele massen sammen med kokosmælk. Skær æblet i tern. Til slut tilsættes æbletern, kanel og kokosmel og det hele røres godt sammen. Vær så god at spise.TipDet virker som en meget lille portion, når man lige kigger på den. Men tag det bare roligt - det mætter meget. Hvis du er meget sulten, så spis evt. et kogt æg ved siden af.
Udarbejdet af Birgitte Nymann