8-12 timer før du vil spise myslien, sætter du rosiner, solsikkekerner og græskarkerner til opblødning i fx et drikkeglas. Hæld så meget vand ved rosiner og kerner, at de er dækkede og lidt til.Når du vil spise myslien: Hæld det overskydende vand fra de opblødte rosiner og kerner, og rør derefter hele massen sammen med kokosmælk. Skær æblet i tern. Til slut tilsættes æbletern, kanel og kokosmel og det hele røres godt sammen. Vær så god at spise.TipDet virker som en meget lille portion, når man lige kigger på den. Men tag det bare roligt - det mætter meget. Hvis du er meget sulten, så spis evt. et kogt æg ved siden af.
Mysli med liv i
Ingredienser
1
portion
-
- 1 spsk. solsikkekerner ca. 7,5 g
- 1 spsk. græskarkerner ca. 8 g
- 2 spsk. kokosmælk ca. 30 g
- 1 spsk. kokosmel ca. 5 g
- 0,5 tsk. kanel kan udelades
- 1 æble ca. 100 g
- 1 håndfuld rosin ca. 15 g
- vand
Forberedelse
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold pr. portion
Kcal
286
Protein (g)
5.8
Kulhydrat (g)
24
Fedt (g)
18