Müeslibarer med cashewnødder

Müeslibarer med cashewnødder image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

12 skiver
    • 50   g smør
    • 275   g honning
    • 0,5   appelsiner øko appelsin, saft og fintrevet skal
    • 50   g solsikkekerner
    • 30   g sesamfrø
    • 40   g græskarkerner
    • 30   g hørfrø
    • 90   g kokosmel
    • 120   g havregryn
    • 1   tsk. havsalt
    • 160   g cashewnødder

Forberedelse

    Smelt smør og honning i en stor tykbundet gryde ved medium varme. Tilsæt alle ingredienserne. Rør rundt til det hele er en sammenhængende masse, - pas på ikke at brænde det på. Rist müeslimassen af i bunden af gryden ved jævn varme i ca 5 min. mens du hele tiden rører rundt. Fordel massen i en lille bradepande eller en rugbrødsform beklædt med bagepapir. Læg et nyt stykke bagepapir ovenpå, tryk massen flad og helt ud til kanten. Tryk det godt sammen. Lad müeslimassen køle helt af i køleskab, vend den ud på bordet og skær den i mindre stykker med en helt ren kniv. Du kan med fordel dyppe kniven i lidt kogende vand inden du skærer for at opnå et skarpere snit.

    Opskriften er udarbejdet af Annemette Voss

    Se flere opskrifter fra Annemette Voss her