
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
champignoner
champignon (ca. 500 g) | 24 | ||
krydderurter krydderurt | 30 g g | ||
olivenolie olivenolie | 6 spsk. spsk. | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
mozzarella mozzarella | 200 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMozzarella-svampe
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rengør champignonerne og tag stilkene ud. Bland krydderurterne med olivenolie, salt og peber. Pensl et tyndt lag på svampene og læg dem med undersiden nedad i en foliebakke og grill dem i 3-4 minutter. Lad i mellemtiden mozzarellaen dryppe af og skær den i 24 stykker. Vend stykkerne i den resterende krydderolie. Vend svampene, læg et stykke mozzarella i hver og dryp med lidt krydderolie. Grilles i ca. 3 minutter indtil osten er smeltet.