
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
130 g g | piskefløde piskefløde | ||
1 | æg æg | ||
2 blade blad | husblas husblas | ||
75 g g | hvid chokolade hvid chokolade | ||
1 spsk spsk | instant kaffe instant kaffe | ||
40 g g | flormelis flormelis | ||
4 | kaffebønne kaffebønne | ||
250 g g | jordbær jordbær |
Mousse au Café med jordbær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Opdel ægget, og pisk æggehviden stiv. Pisk også 100 g fløde, og stil begge dele i køleskabet. Udblød gelatinen i koldt vand. Hak chokoladen fint, og smelt det over et varmt vandbad. Opvarm den øvrige fløde, og opløs kaffepulveret deri. Udtryk gelatinen, og smelt den i fløden. Pisk æggeblommen med flormelissen. Omrør chokoladen, kaffecremen og halvdelen af den stivpiskede fløde. Tilsæt resten af fløde og æggesneen, og hæld moussen i hjerteformede skåle. Lad det stå koldt i min. 3 timer. Hak kaffebønnerne groft. Skyl jordbærrene. Strø kaffebønnerne over moussen, og servér med jordbær.
Tip
Hvis du ikke har nogen hjerteformer, hæld da moussen over i et fad og på køl.