Super frisk. Til Lidl Pris
Mousse au Café med jordbær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

130 g g piskefløde piskefløde
1 æg æg
2 blade blad husblas husblas
75 g g hvid chokolade hvid chokolade
1 spsk. spsk. instant kaffe instant kaffe
40 g g flormelis flormelis
4 kaffebønne kaffebønne
250 g g jordbær jordbær

Mousse au Café med jordbær

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(6)

Sådan gør du

Opdel ægget, og pisk æggehviden stiv. Pisk også 100 g fløde, og stil begge dele i køleskabet. Udblød gelatinen i koldt vand. Hak chokoladen fint, og smelt det over et varmt vandbad. Opvarm den øvrige fløde, og opløs kaffepulveret deri. Udtryk gelatinen, og smelt den i fløden. Pisk æggeblommen med flormelissen. Omrør chokoladen, kaffecremen og halvdelen af den stivpiskede fløde. Tilsæt resten af fløde og æggesneen, og hæld moussen i hjerteformede skåle. Lad det stå koldt i min. 3 timer. Hak kaffebønnerne groft. Skyl jordbærrene. Strø kaffebønnerne over moussen, og servér med jordbær.

Tip

Hvis du ikke har nogen hjerteformer, hæld da moussen over i et fad og på køl.

Næringsindhold

Fedt35 g Kulhydrater52 g Protein9 g kcal582 kJ2430