Mousse au Café med jordbær

Mousse au Café med jordbær image
Sværhedsgrad Medium
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

2 portioner
    • 130   g piskefløde
    • 1   æg
    • 2   blade husblas
    • 75   g hvid chokolade
    • 1   spsk. instant kaffe
    • 40   g flormelis
    • 4   kaffebønne
    • 250   g jordbær

Forberedelse

    Opdel ægget, og pisk æggehviden stiv. Pisk også 100 g fløde, og stil begge dele i køleskabet. Udblød gelatinen i koldt vand. Hak chokoladen fint, og smelt det over et varmt vandbad. Opvarm den øvrige fløde, og opløs kaffepulveret deri. Udtryk gelatinen, og smelt den i fløden. Pisk æggeblommen med flormelissen. Omrør chokoladen, kaffecremen og halvdelen af den stivpiskede fløde. Tilsæt resten af fløde og æggesneen, og hæld moussen i hjerteformede skåle. Lad det stå koldt i min. 3 timer. Hak kaffebønnerne groft. Skyl jordbærrene. Strø kaffebønnerne over moussen, og servér med jordbær.

    Tip

    Hvis du ikke har nogen hjerteformer, hæld da moussen over i et fad og på køl.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 582
Protein (g) 9
Kulhydrat (g) 52
Fedt (g) 35