
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Dampede blåmuslinger
Pommes frites
bagekartofler bagekartoffel | 1 kg kg | |
fritureolie fritureolie | 0,5 dl dl | |
Salt og peber Salt og peber | ||
timian timian |
Flutes
vand vand | 3 dl dl | |
gær gær | 20 g g | |
honning honning | 1 spsk. spsk. | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
rapsolie rapsolie | 2 spsk. spsk. | |
mel mel | 450 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMoules frites med flutes
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Start med at sætte dejen over til flutes. Opløs gær, honning, salt og olie i vandet og kom efterfølgende melet ved. Ælt godt og lad dejen hæve en times tid.
- Skær kartofler i pommes størrelse og læg dem i en skål med koldt vand
- Rens og tjek dine muslinger, de skal være lukkede fra start eller lukke sammen når man banker dem i bordet.
- Fortsæt med dine fritter. De skal tørres og i en gryde med varm fritureolie i 8 minutters tid. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Over med fritterne på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og timian og bag i ovnen i 20 minutters tid. Vend rundt et par gange undervejs.
- Form dine flutes, lad dem efterhæve i 20 minutter. Skær nogle skrå snit i dem. Pensl med olie og bag ved 220 grader varmluft i 15-20 minutter.
- Mens brød og fritter bager i ovnen: Snit grønt til moules frites og svits det af i olie i en dyb pande eller wok. Kom muslingerne ved og vend rundt. Tilføj hvidvin, piskefløde og salt og peber. Lad det koge op i 5-10 minutter og server med ekstra persille + fritter og flutes.