
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Dampede blåmuslinger
blåmuslinger
blåmuslinger (friske) | 1 kg kg | ||
gulerødder gulerod | 2 | ||
løg
løg (stort) | 1 | ||
hvidløg hvidløg | 2 fed fed | ||
forårsløg forårsløg | 2 strimler strimmel | ||
persille persille | 1 håndfulde håndfuld | ||
hvidvin hvidvin | 1,5 dl dl | ||
piskefløde piskefløde | 0,25 l l | ||
Salt og peber Salt og peber |
Pommes frites
bagekartofler bagekartoffel | 1 kg kg | ||
fritureolie fritureolie | 0,5 dl dl | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
timian timian |
Flutes
vand vand | 3 dl dl | ||
gær gær | 20 g g | ||
honning honning | 1 spsk. spsk. | ||
salt salt | 1 tsk. tsk. | ||
rapsolie rapsolie | 2 spsk. spsk. | ||
mel mel | 450 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMoules frites med flutes
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Start med at sætte dejen over til flutes. Opløs gær, honning, salt og olie i vandet og kom efterfølgende melet ved. Ælt godt og lad dejen hæve en times tid.
- Skær kartofler i pommes størrelse og læg dem i en skål med koldt vand
- Rens og tjek dine muslinger, de skal være lukkede fra start eller lukke sammen når man banker dem i bordet.
- Fortsæt med dine fritter. De skal tørres og i en gryde med varm fritureolie i 8 minutters tid. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Over med fritterne på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og timian og bag i ovnen i 20 minutters tid. Vend rundt et par gange undervejs.
- Form dine flutes, lad dem efterhæve i 20 minutter. Skær nogle skrå snit i dem. Pensl med olie og bag ved 220 grader varmluft i 15-20 minutter.
- Mens brød og fritter bager i ovnen: Snit grønt til moules frites og svits det af i olie i en dyb pande eller wok. Kom muslingerne ved og vend rundt. Tilføj hvidvin, piskefløde og salt og peber. Lad det koge op i 5-10 minutter og server med ekstra persille + fritter og flutes.