Morgenmad med æg, avokado og kalkunpålæg

Morgenmad med æg, avokado og kalkunpålæg image
Sværhedsgrad Medium
Forberedelse 0 min
Tilberedning 10 min

Ingredienser

1 portion
    • 2   æg
    • 8   skiver kalkunpålæg
    • 1   agurk i stave

Forberedelse

    Tilbered æggene som du har lyst til: spejlæg, kogte æg eller scrambled. Skær 4 avocadostave ud af den halve avocado og 4 agurkestave ud af agurken. Tag 4 skiver kalkunpålæg og vikl dem omkring agurkestavene og de sidste 4 skiver kalkunpålæg omkring avocadostavene. Arranger rullerne pænt på din tallerken med æggene i midten. Voilà et styks lækker morgenmad!

    Du kan også anrette det hele som en burger, hvor du bruger de to spejlæg som ”burgerbolle” med avocado og agurk i skiver som ”bøf”.

    Tips

    Denne kombination af æg, kød og grønt kan du variere i det uendelige. I stedet for agurk kan du anvende alle andre typer af rå grønsager. Husk også, at du spiser med øjnene. Så selvom denne ret er simpel, er det en god idé at bruge 30 sekunder på at anrette maden - også når det skal gå stærkt.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann