Morgenbrød uden mel, stivelse og gluten

Morgenbrød uden mel, stivelse og gluten image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

10 portioner
    • 3   æg
    • 100   g smøreost
    • 0,5   dl pofiber tørrede kartoffelfibre
    • 1   knsp. salt
    •   vineddike Ét dryp vineddike
    • 25   g sesamfrø
    • 25   g hørfrø
    • 1   spsk. birkes husk også noget til at drysse over brødene

Forberedelse

  1. Pisk æggene sammen med osten og rør pofiber/loppefrø deri.

  2. Lad det stå i 15 min. og rør så resten af ingredienserne (på nær birkesdrysset) sammen med massen.

  3. Brug en ske til at komme massen på bagepapir; du skal lave klatter på størrelse med store cookies.

  4. De flyder endnu mere ud, når de bliver varme.

  5. Drys dem med birkes og bag dem ved 150 grader i 25 min.

  6. Tip

    Brug brødene som en slags kage ved at bruge creme eller flødeskum enten ovenpå et brød eller mellem to.

    Du kan også spise dem med frugt eller med kødpålæg på, ligesom du kan bruge dem som sandwichbrød eller som brød til suppen.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 842
Protein (g) 42
Kulhydrat (g) 24
Fedt (g) 64