Pisk æggene sammen med osten og rør pofiber/loppefrø deri.
Morgenbrød uden mel, stivelse og gluten
Ingredienser
10
portioner
-
- 3 æg
- 100 g smøreost
- 0,5 dl pofiber tørrede kartoffelfibre
- 1 knsp. salt
- vineddike Ét dryp vineddike
- 25 g sesamfrø
- 25 g hørfrø
- 1 spsk. birkes husk også noget til at drysse over brødene
Forberedelse
Lad det stå i 15 min. og rør så resten af ingredienserne (på nær birkesdrysset) sammen med massen.
Brug en ske til at komme massen på bagepapir; du skal lave klatter på størrelse med store cookies.
De flyder endnu mere ud, når de bliver varme.
Drys dem med birkes og bag dem ved 150 grader i 25 min.
Tip
Brug brødene som en slags kage ved at bruge creme eller flødeskum enten ovenpå et brød eller mellem to.
Du kan også spise dem med frugt eller med kødpålæg på, ligesom du kan bruge dem som sandwichbrød eller som brød til suppen.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold pr. portion
Kcal
842
Protein (g)
42
Kulhydrat (g)
24
Fedt (g)
64