Super frisk. Til Lidl Pris
Mini-Eclairs

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

smør smør30 g g
mel mel75 g g
sukker sukker3 spsk. spsk.
salt salt1 knsp. knsp.
æg æg3
bagepulver bagepulver0,5 tsk. tsk.
bagepapir bagepapir
husblas husblas
(hvid gelatine)
2 blade blad
hindbær hindbær150 g g
kvark kvark
(20% fedt)
100 g g
lime lime
(Fint afrevet skal fra 1 ubehandlet lime)
1
flødeskum flødeskum100 g g
flormelis flormelis
(saften fra 1 lime)
1

Mini-Eclairs

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(4)

Opskriften

Kog smørret med 125 ml vand. Bland mel, sukker og salt. Hæld det ned i vandet på én gang og rør rundt, indtil en dejbolle formes. Læg den i et fad, og lad den afkøle i 10 min. Tilsæt æggene enkeltvis og rør godt rundt, og tilsæt bagepulveret sammen med det sidste æg. Hæld dejen i en sprøjtepose med en middelstor stjernetyl. Sprøjt 20 S-formede eclairs (ca. 6 cm lange) ud på en bageplade belagt med bagepapir. Sørg for, at der er lidt afstand i mellem hver. Bag dem gyldne i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 min. Tag dem ud, og skær dem straks over, og lad dem køle af.

Udblød i mellemtiden gelatinen i koldt vand. Sorter hindbærrene efter behov, vask dem og lad dem dryppe af. Omrør dem med kvark, sukker og limeskal. Tryk gelatinen let ud, og kog det ved vag varme, indtil det opløses. Tilsæt 1 spsk. hindbærcreme. Rør massen sammen med den øvrige hindbærcreme. Stil det koldt, indtil det begynder at blive til gelé. Pisk fløden stiv, rør det i massen, og stil det koldt i minimum 1 time. Si flormelissen, og rør det sammen med limesaften til en ikke for tyktflydende glasur. Pensl eclairsene med glasur på toppen, og lad det tørre. Sprøjt hindbærcremen på underdelen af eclairsene med en sprøjtepose med stjernetyllen. Læg overdelen ovenpå.

Næringsindhold

Fedt4 g Protein2 g kcal87 kJ364