Mini-Eclairs

Mini-Eclairs image
Sværhedsgrad Svær
Forberedelse 0 min
Tilberedning 1:15 t

Ingredienser

20 stk.
    • 30   g smør
    • 75   g mel
    • 3   spsk. sukker
    • 1   knsp. salt
    • 3   æg
    • 0,5   tsk. bagepulver
    •   bagepapir
    • 2   blade husblas hvid gelatine
    • 150   g hindbær
    • 100   g kvark 20% fedt
    • 1   lime Fint afrevet skal fra 1 ubehandlet lime
    • 100   g flødeskum
    • 1   flormelis saften fra 1 lime

Forberedelse

    Kog smørret med 125 ml vand. Bland mel, sukker og salt. Hæld det ned i vandet på én gang og rør rundt, indtil en dejbolle formes. Læg den i et fad, og lad den afkøle i 10 min. Tilsæt æggene enkeltvis og rør godt rundt, og tilsæt bagepulveret sammen med det sidste æg. Hæld dejen i en sprøjtepose med en middelstor stjernetyl. Sprøjt 20 S-formede eclairs (ca. 6 cm lange) ud på en bageplade belagt med bagepapir. Sørg for, at der er lidt afstand i mellem hver. Bag dem gyldne i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 min. Tag dem ud, og skær dem straks over, og lad dem køle af.

    Udblød i mellemtiden gelatinen i koldt vand. Sorter hindbærrene efter behov, vask dem og lad dem dryppe af. Omrør dem med kvark, sukker og limeskal. Tryk gelatinen let ud, og kog det ved vag varme, indtil det opløses. Tilsæt 1 spsk. hindbærcreme. Rør massen sammen med den øvrige hindbærcreme. Stil det koldt, indtil det begynder at blive til gelé. Pisk fløden stiv, rør det i massen, og stil det koldt i minimum 1 time. Si flormelissen, og rør det sammen med limesaften til en ikke for tyktflydende glasur. Pensl eclairsene med glasur på toppen, og lad det tørre. Sprøjt hindbærcremen på underdelen af eclairsene med en sprøjtepose med stjernetyllen. Læg overdelen ovenpå.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 87
Protein (g) 2
Fedt (g) 4