
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
koteletter kotelet | 500 g g | ||
fedtstof til stegning fedtstof til stegning | |||
rødløg rødløg | 2 | ||
champignoner champignon | 500 g g | ||
hvidvin hvidvin | 1 dl dl | ||
fløde fløde | 2,5 dl dl | ||
citronersaft citronsaft | 1 spsk. spsk. | ||
Salt og peber Salt og peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMiddagskotelet med champignon à la creme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Drys koteletterne med salt og peber, og steg dem i fedtstof på en pande ca. 3 minutter på hver side. Læg dem i et fad dækket med stanniol, og hold dem varme (fx i ovnen ved 100 °C).
Skær løg i både og champignoner i skiver, og steg dem i samme pande som du lige har stegt koteletterne i indtil de tager lidt farve. Tilsæt vin, og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde, og lad det simre til saucen tykner og er cremet. Smag til med citronsaft, salt og peber, og hæld saucen over de stegte korteletter.
Tip: Server med ris eller stegte kartofler eller på ristet brød med en lille salat til.