Super frisk. Til Lidl Pris
Middagskotelet med champignon à la creme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g koteletter kotelet
fedtstof til stegning fedtstof til stegning
2 rødløg rødløg
500 g g champignoner champignon
1 dl dl hvidvin hvidvin
2,5 dl dl fløde fløde
1 spsk. spsk. citronersaft citronsaft
Salt og peber Salt og peber

Middagskotelet med champignon à la creme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(21)

Sådan gør du

Drys koteletterne med salt og peber, og steg dem i fedtstof på en pande ca. 3 minutter på hver side. Læg dem i et fad dækket med stanniol, og hold dem varme (fx i ovnen ved 100 °C).

Skær løg i både og champignoner i skiver, og steg dem i samme pande som du lige har stegt koteletterne i indtil de tager lidt farve. Tilsæt vin, og lad det koge ind til det halve. Tilsæt fløde, og lad det simre til saucen tykner og er cremet. Smag til med citronsaft, salt og peber, og hæld saucen over de stegte mørbradbøffer.

Tip: Server med ris eller stegte kartofler eller på ristet brød med en lille salat til.