Super frisk. Til Lidl Pris
Mexicansk lasagne

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

løg løg1
hvidløg hvidløg3 fed fed
røde chilier rød chili1
fedtstof til stegning fedtstof til stegning1 spsk. spsk.
hakket oksekød hakket oksekød400 g g
røget paprika røget paprika2 tsk. tsk.
stødt spidskommen stødt spidskommen2 tsk. tsk.
stødt koriander stødt koriander2 tsk. tsk.
kanel kanel1 tsk. tsk.
Salt og peber Salt og peber
hakkede tomater hakkede tomater1 dåser dåse
okseboullion okseboullion2 dl dl
tomatpuré tomatpuré140 g g
sorte bønner sorte bønner1 dåser dåse
chokolade chokolade40 g g
balsamico balsamico2 spsk. spsk.
tortillapandekager tortillapandekage1 pakker pakke
creme fraiche creme fraiche250 ml ml
cheddar cheddar150 g g
koriander koriander
(friske, til pynt)
1 håndfulde håndfuld

Mexicansk lasagne

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:20 t
(102)

Opskriften

Der er ikke noget som en lækker lasagne, der kan gøre alle i familien både mætte og glade. I denne opskrift nyfortolker vi lasagnen, og du finder den derfor her i en velsmagende, mexicansk udgave, hvor lasagnepladerne består af tortillas. Den er altså både nem og helt sikkert en af familiens nye favoritter. God fornøjelse!

Pil og hak løget fint. Pil og pres hvidløg. Rens chilien for kerner, og hak den meget fint.

Steg løg,hvidløg og chili i olivenolie i en gryde. Tilsæt hakket oksekød og krydderierne: paprika, spidskommen, koriander, kanel, salt og peber. Vend rundt, og lad det stege, til kødet er brunet.

Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og bouillon. Lad dernæst gryden simre i mindst 20 minutter under låg.

Tilsæt skyllede sorte bønner, majs og chokolade. Rør rundt, så chokoladen smelter. Smag retten til med balsamico, salt og peber.

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

Beklæd bunden af en springform med bagepapir, og læg en tortillapandekage i bunden. Dæk pandekagen med kødsauce, drys med revet cheddar, og læg en tortillapandekage ovenpå. Smør med cremefraiche, og fordel dernæst kødsauce og revet ost over. Gentag, til du har brugt alle pandekager. Top den sidste pandekage med cremefraiche og revet cheddar.

Sæt din mexicanske lasagne i ovnen i 20 minutter, til låget er flot gyldent. Pynt med frisk koriander, og servér med frisk salat.

 

Tip: Hvis den skal serveres for børn, kan du skrue lidt ned for mængden af chili eller undlade det helt.

 

Når det kommer til lasagne, er mulighederne mange i forhold til tilpasning af, hvad familien kan lide og ikke lide. Du kan med fordel udskifte ingredienserne med nogle andre, hvis der er noget, du hellere vil have i din mexicanske lasagne.

 

Udarbejdet af emma martiny