
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | løg løg | ||
3 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
1 | røde chilier rød chili | ||
1 spsk spsk | fedtstof til stegning fedtstof til stegning | ||
400 g g | hakket oksekød hakket oksekød | ||
2 tsk tsk | røget paprika røget paprika | ||
2 tsk tsk | stødt spidskommen stødt spidskommen | ||
2 tsk tsk | stødt koriander stødt koriander | ||
1 tsk tsk | kanel kanel | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
1 dåser dåse | hakkede tomater hakkede tomater | ||
2 dl dl | okseboullion okseboullion | ||
140 g g | tomatpuré tomatpuré | ||
1 dåser dåse | sorte bønner sorte bønner | ||
40 g g | chokolade chokolade | ||
2 spsk spsk | balsamico balsamico | ||
1 pakker pakke | tortillapandekager tortillapandekage | ||
250 ml ml | creme fraiche creme fraiche | ||
150 g g | cheddar cheddar | ||
1 håndfulde håndfuld | koriander
koriander (friske, til pynt) |
Mexicansk lasagne
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Forberedelsestid: 0:20
Pil og hak løget fint. Pil og pres hvidløg. Rens chilien for kerner, og hak den meget fint.
Steg løg,hvidløg og chili i olivenolie i en gryde. Tilsæt hakket oksekød og krydderierne: paprika, spidskommen, koriander, kanel, salt og peber. Vend rundt, og lad det stege, til kødet er brunet.
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og bouillon. Lad dernæst gryden simre i mindst 20 minutter under låg.
Tilsæt skyllede sorte bønner, majs og chokolade. Rør rundt, så chokoladen smelter. Smag retten til med balsamico, salt og peber.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Beklæd bunden af en springform med bagepapir, og læg en tortillapandekage i bunden. Dæk pandekagen med kødsauce, drys med revet cheddar, og læg en tortillapandekage ovenpå. Smør med cremefraiche, og fordel dernæst kødsauce og revet ost over. Gentag, til du har brugt alle pandekager. Top den sidste pandekage med cremefraiche og revet cheddar.
Sæt din mexicanske lasagne i ovnen i 20 minutter, til låget er flot gyldent. Pynt med frisk koriander, og servér med frisk salat.
Tip: Hvis den skal serveres for børn, kan du skrue lidt ned for mængden af chili eller undlade det helt.
Udarbejdet af emma martiny