Super frisk. Til Lidl Pris
Mexicansk lasagne

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 løg løg
3 fed fed hvidløg hvidløg
1 røde chilier rød chili
1 spsk. spsk. fedtstof til stegning fedtstof til stegning
400 g g hakket oksekød hakket oksekød
2 tsk. tsk. røget paprika røget paprika
2 tsk. tsk. stødt spidskommen stødt spidskommen
2 tsk. tsk. stødt koriander stødt koriander
1 tsk. tsk. kanel kanel
Salt og peber Salt og peber
1 dåser dåse hakkede tomater hakkede tomater
2 dl dl okseboullion okseboullion
140 g g tomatpuré tomatpuré
1 dåser dåse sorte bønner sorte bønner
40 g g chokolade chokolade
2 spsk. spsk. balsamico balsamico
1 pakker pakke tortillapandekager tortillapandekage
250 ml ml creme fraiche creme fraiche
150 g g cheddar cheddar
1 håndfulde håndfuld koriander koriander
(friske, til pynt)

Mexicansk lasagne

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:20 t
(55)

Sådan gør du

Pil og hak løget fint. Pil og pres hvidløg. Rens chilien for kerner, og hak den meget fint.

Steg løg,hvidløg og chili i olivenolie i en gryde. Tilsæt hakket oksekød og krydderierne: paprika, spidskommen, koriander, kanel, salt og peber. Vend rundt, og lad det stege, til kødet er brunet.

Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og bouillon. Lad dernæst gryden simre i mindst 20 minutter under låg.

Tilsæt skyllede sorte bønner, majs og chokolade. Rør rundt, så chokoladen smelter. Smag retten til med balsamico, salt og peber.

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

Beklæd bunden af en springform med bagepapir, og læg en tortillapandekage i bunden. Dæk pandekagen med kødsauce, drys med revet cheddar, og læg en tortillapandekage ovenpå. Smør med cremefraiche, og fordel dernæst kødsauce og revet ost over. Gentag, til du har brugt alle pandekager. Top den sidste pandekage med cremefraiche og revet cheddar.

Sæt din mexicanske lasagne i ovnen i 20 minutter, til låget er flot gyldent. Pynt med frisk koriander, og servér med frisk salat.

Tip: Hvis den skal serveres for børn, kan du skrue lidt ned for mængden af chili eller undlade det helt.

Udarbejdet af emma martiny