Tænd ovnen på 200 grader.
Mexicansk bønnedip
Ingredienser
2
personer
-
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. olivenolie
- 1 dåse sorte bønner
- 1 glas salsa sauce
- 1 dl hønsebouillon
- lime
- salt og peber
- 50 g cheddar
- 2 forårsløg
- 1 pose tortillachips
Forberedelse
Hak løget fint, og pres hvidløget. Svits begge dele i olie i en gryde, til løgene er klare.
Tilsæt drænede sorte bønner, salsa og bouillon, og bring gryden i kog.
Smag til, og lad mosen simre under omrøring i 5 min.
Tilsæt limesaft, salt og peber og blend grydens indhold til en grov mos med en stavblender.
Hæld bønnemosen i et lille ovnfast fad og top med revet cheddarost. Sæt fadet i ovnen i 5 min, indtil osten er gylden og sprød.
Pynt med tynde skiver forårsløg, og servér med tortillachips.
Udarbejdet af Emma Martiny