Mexicansk bønnedip

Mexicansk bønnedip image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

2 personer
    • 1   løg
    • 1   fed hvidløg
    • 1   spsk. olivenolie
    • 1   dåse sorte bønner
    • 1   glas salsa sauce
    • 1   dl hønsebouillon
    •   lime
    •   salt og peber
    • 50   g cheddar
    • 2   forårsløg
    • 1   pose tortillachips

Forberedelse

  1. Tænd ovnen på 200 grader.

  2. Hak løget fint, og pres hvidløget. Svits begge dele i olie i en gryde, til løgene er klare.

  3. Tilsæt drænede sorte bønner, salsa og bouillon, og bring gryden i kog.

  4. Smag til, og lad mosen simre under omrøring i 5 min.

  5. Tilsæt limesaft, salt og peber og blend grydens indhold til en grov mos med en stavblender.

  6. Hæld bønnemosen i et lille ovnfast fad og top med revet cheddarost. Sæt fadet i ovnen i 5 min, indtil osten er gylden og sprød.

  7. Pynt med tynde skiver forårsløg, og servér med tortillachips.

  8. Udarbejdet af Emma Martiny