Mandel- og kokosmuffins med banan, blåbær og honning

Mandel- og kokosmuffins med banan, blåbær og honning image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

8 stk.
    • 50   g kokosolie
    • 3   spsk. mælk
    • 3   spsk. flydende honning *
    • 2   æg
    • 175   g malede mandler
    • 25   g kokosmel
    • 1   tsk. bagepulver
    • 30   g blåbær friske blåbær
    • 3   spsk. mandelflager
    • 1   banan *

Forberedelse

  1. Pisk blødt kokosolie, mælk, honning og æg sammen.

  2. Mos bananen og tilsæt den - pisk igen.

  3. Rør mandelmel, kokosmel og bagepulver i dejen.

  4. Vend til sidst blåbær i dejen. Hvis du vælger at bruge frosne blåbær, så lad dem tø op inden de vendes i dejen.

  5. Fordel den i muffinforme af papir og pynt med mandelflager.

  6. Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 minutter, eller til de er gennembagte.Kagerne holder sig friske og fugtige i 2-3 dage.

  7. Kagerne holder sig friske og fugtige i 2-3 dage.

    Opskriften er lavet af Ditte Ingemann til Fairtrade

    Se mere på fairtrade-maerket.dk

    *Fairtrade