Pisk blødt kokosolie, mælk, honning og æg sammen.
Mandel- og kokosmuffins med banan, blåbær og honning
Ingredienser
8
stk.
-
- 50 g kokosolie
- 3 spsk. mælk
- 3 spsk. flydende honning *
- 2 æg
- 175 g malede mandler
- 25 g kokosmel
- 1 tsk. bagepulver
- 30 g blåbær friske blåbær
- 3 spsk. mandelflager
- 1 banan *
Forberedelse
Mos bananen og tilsæt den - pisk igen.
Rør mandelmel, kokosmel og bagepulver i dejen.
Vend til sidst blåbær i dejen. Hvis du vælger at bruge frosne blåbær, så lad dem tø op inden de vendes i dejen.
Fordel den i muffinforme af papir og pynt med mandelflager.
Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 minutter, eller til de er gennembagte.Kagerne holder sig friske og fugtige i 2-3 dage.
Kagerne holder sig friske og fugtige i 2-3 dage.
Opskriften er lavet af Ditte Ingemann til Fairtrade
Se mere på fairtrade-maerket.dk
*Fairtrade