
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
linser
linser (kog dem selv eller køb dem på karton/dåse) | 230 g g | ||
feta feta | 150 g g | ||
røde peberfrugter
rød peberfrugt (bagte, fra glas) | 200 g g | ||
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | ||
persille persille | 1 håndfulde håndfuld | ||
citronersaft citronsaft | 1 - 2 spsk. spsk. | ||
peber
peber (friskkværnet) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteLinsedip med feta og peberfrugt
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Dræn de kogte linser i en sigte.
- Blend linserne sammen med feta, rød peberfrugt, presset hvidløg, persille, citronsaft og friskkværnet peber til en cremet dip.
- Smag dippen til, og servér.
Tip:
Du kan både bruge en stavblender, blender, minihakker eller foodprocessor.
Den kan fint opbevares flere dag på køl i en lufttæt beholder.
Udarbejdet af Emma Martiny.