
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Lasagne
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Lasagne
Hak løget fint, skær peberen i strimler eller tern og riv gulerødderne. Brun kødet. Tilsæt alle grøntsagerne til kødet og steg i 1 min. Tilsæt flåede/hakkede tomater, oregano og salt og lad det hele simre i 20 min. Opvarm ovnen til 180 grader. Rør hytteost og æg sammen.
Tag et ildfast fad og byg lasagnen: først kødsovs i bunden, så lasagneplader ovenpå og dernæst lidt af hytteost-/æggemassen (i stedet for bechamelsauce) og sådan forsætter du, til du ikke har mere. Drys revet ost på toppen og bag den i ovnen i 40-50 min.
Tips
Du kan bruge hakket kylling i stedet for oksekød, ligesom du kan bruge spidskålsblade eller aubergine i stedet for lasagneplader.
Udarbejdet af Birgitte Nymann