Super frisk. Til Lidl Pris
Laktosefri pærekage

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

600 g g pærer pære
200 g g margarine margarine
200 g g brun farin brun farin
1 knsp. knsp. salt salt
8 g g vaniljesukker vaniljesukker
4 æg æg
350 g g mel mel
3 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
1,5 dl dl kokosmælk kokosmælk
fedtstof fedtstof
flormelis flormelis

Laktosefri pærekage

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(9)

Sådan gør du

Skræl pærerne, fjern kernehus og skær dem i små stykker. Rør margarine, sukker, salt og vaniljesukker til en tyk, cremet masse. Pisk æggene i ét ad gangen. Bland mel og bagepulver og rør det hurtigt sammen med kokosmælken. Vend pærerne i. Forvarm ovnen til 200 °C. Smør en springform (Ø 26 cm) med fedtstof, og drys med mel. Hæld det overskydende mel ud af formen og hæld dejen i formen. Bag kagen i 50-60 min, til den har fået den ønskede gyldne farve. Læg evt. stanniol over kagen det sidste stykke tid i ovnen, så kagen ikke bliver alt for mørk. Lad kagen køle af, tag den ud af formen, og drys med flormelis. Servér evt. med pisket laktosefri fløde.

Tip

Dejen kan også laves med laktosefri mælk i stedet for kokosmælk.

Næringsindhold

Fedt14 g Kulhydrater33 g Protein4 g kcal285 kJ1192