
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 spsk. spsk. | smør smør | ||
120 g g | røget laks røget laks | ||
200 g g | honningmeloner honningmelon | ||
1 | skalotteløg skalotteløg | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
1 stk. stk. | peberrod peberrod | ||
8 skiver skive | toastbrød toastbrød | ||
dild dild |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteLaksemedaljoner med honningmelon-salsa
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skær 2 cirkler (ca. 5 cm i diameter) ud af hver toastskive og smør dem med et tyndt lag smør. Anret med den røgede laks. Fjern kernerne fra honningmelonen, skær skallen af og skær melonen i fine tern. Pil og hak skalotteløget fint. Bland melon og løg med peberrod, lidt limesaft og revet limeskal. Blandingen krydres med salt og peber. Anret en smule melonsalsa oven på laksen, og pynt med dild.