Laksemedaljoner med honningmelon-salsa

Laksemedaljoner med honningmelon-salsa image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

16 stk.
    • 2   spsk. smør
    • 120   g røget laks
    • 200   g honningmeloner
    • 1   skalotteløg
    •   salt og peber
    • 1   stk. peberrod
    • 8   skiver toastbrød
    •   dild

Forberedelse

    Skær 2 cirkler (ca. 5 cm i diameter) ud af hver toastskive og smør dem med et tyndt lag smør. Anret med den røgede laks. Fjern kernerne fra honningmelonen, skær skallen af og skær melonen i fine tern. Pil og hak skalotteløget fint. Bland melon og løg med peberrod, lidt limesaft og revet limeskal. Blandingen krydres med salt og peber. Anret en smule melonsalsa oven på laksen, og pynt med dild.