
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet
Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe Kokkelandshold! Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet ude i de danske køkkener.
Opskrifterne er udviklet med henblik på at give inspiration og ideer til, hvordan man bruger nogle af Danmarks mange lækre råvarer.
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLaks med tomat og oliven
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Blend tomater og sigt dem i et viskestykke.
- Skær tomaterne i halve, og marinér dem med citronskal, salt og peber, hvidløg, 0,5 bundt estragon og 2 spsk. olivenolie.
- Halvdelen af tomaterne lægges på en bageplade og tørres i ovnen ved 100 grader i ca. 2 timer.
- Skær laksen i små tern og marinér med salt, peber, citronskal og estragon.
- Æggehvider, citronsaft, salt og olie vejes op i et højt bæger og blendes sammen med en stavblender.
- Sigt tomatvand fra og smag til med salt.
Anretning
Anret tomaterne i en cirkel og fordel mayonnaise omkring.
Laksetartaren quennelles op med to skeer og placeres i midten af tallerkenen - pynt med urterne.
Mix lidt tomatvand med olivenolie og anret et par skefulde i midten af en dyb tallerken.