Laks med grøn salat, citron og dilddressing

Laks med grøn salat, citron og dilddressing image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

4 personer
    • 600   g kartofler
    •   salater
    • 1   - 2   rødløg
    •   grønne bønner
    • 1   bundt dild
    • 1,5   dl skyr
    • 2   tsk. dijonsennep
    •   citronersaft
    •   salt og peber
    • 500   g røget laks

Forberedelse

    Kartofler
  1. Rens kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand, til de er møre.

  2. Dilddressing
  3. Hak dilden fint og rør den sammen med skyr, dijonsennep og citronsaft. Smag til med salt og peber.

  4. Salat
  5. Skyl og snit salaten. Anret det på et fad. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Skær kartofler i skiver.

  6. Anretning
  7. Fordel kartofler, rødløg og de kogte og afkølede bønner over salaten sammen med laksen. Dryp dressingen over, og servér.

  8. Tip
  9. Du kan med fordel servere denne mousserende vin til: Cava DO semi secco.