Bland æggehvider, citronsaft og salt, og pisk massen stiv. Put 180 g flormelis i lidt efter lidt, imens du pisker, indtil massen er fast. Put massen i en sprøjtepose, og sprøjt 40 små kyskager ud på en bageplade med bagepapir. Lav en lille fordybning i hver af kyskagerne med en teske. Bag kyskagerne i en forvarmet ovn på 120°C i en time, og lad dem herefter afkøle. Rør friskost, creme fraiche, pebermyntelikør og resten af flormelissen sammen til en pebermyntecreme. Hak chokoladen fint, og put den i blandingen. Kort før servering fordeles pebermyntecremen ovenpå kyskagerne, og de toppes med ét hindbær pr. kyskage og pyntes med mynte.
Kyskager med hindbær og mynte
Ingredienser
40
stk.
-
- 220 g flormelis
- 2 æggehvider
- 2 tsk. citronersaft
- 1 drys salt
- 400 g friskost
- 100 g creme fraiche eller flødeskum
- 4 spsk. pebermyntelikør
- 160 g krydderurter
- 40 hindbær friske
- 1 bundt mynte til pynt