Kyskager med hindbær og mynte

Kyskager med hindbær og mynte image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 1:50 t

Ingredienser

40 stk.
    • 220   g flormelis
    • 2   æggehvider
    • 2   tsk. citronersaft
    • 1   drys salt
    • 400   g friskost
    • 100   g creme fraiche eller flødeskum
    • 4   spsk. pebermyntelikør
    • 160   g krydderurter
    • 40   hindbær friske
    • 1   bundt mynte til pynt

Forberedelse

    Bland æggehvider, citronsaft og salt, og pisk massen stiv. Put 180 g flormelis i lidt efter lidt, imens du pisker, indtil massen er fast. Put massen i en sprøjtepose, og sprøjt 40 små kyskager ud på en bageplade med bagepapir. Lav en lille fordybning i hver af kyskagerne med en teske. Bag kyskagerne i en forvarmet ovn på 120°C i en time, og lad dem herefter afkøle. Rør friskost, creme fraiche, pebermyntelikør og resten af flormelissen sammen til en pebermyntecreme. Hak chokoladen fint, og put den i blandingen. Kort før servering fordeles pebermyntecremen ovenpå kyskagerne, og de toppes med ét hindbær pr. kyskage og pyntes med mynte.