Super frisk. Til Lidl Pris
Kyskager med hindbær og mynte

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

flormelis flormelis220 g g
æggehvider æggehvide2
citronersaft citronsaft2 tsk. tsk.
salt salt1 drys drys
friskost friskost400 g g
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum100 g g
pebermyntelikør pebermyntelikør4 spsk. spsk.
krydderurter krydderurt160 g g
hindbær hindbær
(friske)
40
mynte mynte
(til pynt)
1 bundter bundt

Kyskager med hindbær og mynte

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:50 t
(5)

Opskriften

Bland æggehvider, citronsaft og salt, og pisk massen stiv. Put 180 g flormelis i lidt efter lidt, imens du pisker, indtil massen er fast. Put massen i en sprøjtepose, og sprøjt 40 små kyskager ud på en bageplade med bagepapir. Lav en lille fordybning i hver af kyskagerne med en teske. Bag kyskagerne i en forvarmet ovn på 120°C i en time, og lad dem herefter afkøle. Rør friskost, creme fraiche, pebermyntelikør og resten af flormelissen sammen til en pebermyntecreme. Hak chokoladen fint, og put den i blandingen. Kort før servering fordeles pebermyntecremen ovenpå kyskagerne, og de toppes med ét hindbær pr. kyskage og pyntes med mynte.