Super frisk. Til Lidl Pris
Kyskager med hindbær og mynte

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

220 g g flormelis flormelis
2 æggehvider æggehvide
2 tsk. tsk. citronersaft citronsaft
1 drys drys salt salt
400 g g friskost friskost
100 g g creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
4 spsk. spsk. pebermyntelikør pebermyntelikør
160 g g krydderurter krydderurt
40 hindbær hindbær
(friske)
1 bundter bundt mynte mynte
(til pynt)

Kyskager med hindbær og mynte

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:50 t
(3)

Sådan gør du

Bland æggehvider, citronsaft og salt, og pisk massen stiv. Put 180 g flormelis i lidt efter lidt, imens du pisker, indtil massen er fast. Put massen i en sprøjtepose, og sprøjt 40 små kyskager ud på en bageplade med bagepapir. Lav en lille fordybning i hver af kyskagerne med en teske. Bag kyskagerne i en forvarmet ovn på 120°C i en time, og lad dem herefter afkøle. Rør friskost, creme fraiche, pebermyntelikør og resten af flormelissen sammen til en pebermyntecreme. Hak chokoladen fint, og put den i blandingen. Kort før servering fordeles pebermyntecremen ovenpå kyskagerne, og de toppes med ét hindbær pr. kyskage og pyntes med mynte.