
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
flormelis flormelis | 220 g g | ||
æggehvider æggehvide | 2 | ||
citronersaft citronsaft | 2 tsk. tsk. | ||
salt salt | 1 drys drys | ||
friskost friskost | 400 g g | ||
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | 100 g g | ||
pebermyntelikør pebermyntelikør | 4 spsk. spsk. | ||
krydderurter krydderurt | 160 g g | ||
hindbær
hindbær (friske) | 40 | ||
mynte
mynte (til pynt) | 1 bundter bundt |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKyskager med hindbær og mynte
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Bland æggehvider, citronsaft og salt, og pisk massen stiv. Put 180 g flormelis i lidt efter lidt, imens du pisker, indtil massen er fast. Put massen i en sprøjtepose, og sprøjt 40 små kyskager ud på en bageplade med bagepapir. Lav en lille fordybning i hver af kyskagerne med en teske. Bag kyskagerne i en forvarmet ovn på 120°C i en time, og lad dem herefter afkøle. Rør friskost, creme fraiche, pebermyntelikør og resten af flormelissen sammen til en pebermyntecreme. Hak chokoladen fint, og put den i blandingen. Kort før servering fordeles pebermyntecremen ovenpå kyskagerne, og de toppes med ét hindbær pr. kyskage og pyntes med mynte.